De NS zomer acties

Voor de komende zomervakantie zijn er weer heel wat NS acties, zodat reizigers kunnen genieten van een treinreis in combinatie met een lekker dagje weg. Met de NS zomer acties bespaart u vaak enorm op de reiskosten, omdat er vaak meer dan 60% korting wordt weggegeven op treinkaartjes. Er wordt door duizenden Nederlanders regelmatig gebruik gemaakt van treinkaartjes acties, waarmee familie bezoekjes en uitstapjes worden mogelijk gemaakt. Acties zoals de NS groepsretour, de tienertoerkaart en overige dagkaart acties zijn terugkomende acties die regelmatig worden aangeschaft door de Nederlandse treinreiziger.

NS dagkaart kopen? Zoek op onze website naar de rode knop!

Ook in 2014 weer veel treinkaartjes acties

In 2013 hebben we al heel wat treinkaartjes acties via onze website gepubliceerd, maar ook in 2014 zijn we er natuurlijk weer bij. Het Openbaar Vervoer in Nederland moet bereikbaar zijn voor iedereen en mede dankzij ons kunnen duizenden reizigers met korting reizen, waardoor een uitstapje ineens weer tot de mogelijkheden behoord.

NS groepsretour

Met de NS groepsretour kunt u met 4 vrienden/vriendinnen reizen en voor iedere reiziger (tot 10 personen) die erbij komt betaald u slechts € 2,50.
 Zo wordt het reizen met een hele groep ineens heel voordelig! De NS groepsretour is verkrijgbaar voor slechts € 49,- en is bijna het hele jaar door verkrijgbaar. Wilt u binnenkort van deze actie gebruik maken? Kijk dan regelmatig op onze website, Like ons op Facebook of schrijf u zelf in voor de nieuwsbrief, zodat we u op de hoogte kunnen brengen.

NS tienertoer

De NS tienertoer is ieder jaar weer populair, omdat jongeren van 12 tot 18 jaar oud 3 dagenlang kunnen reizen voor een vast bedrag. De NS wilt het voor jongeren mogelijk maken om kennis te maken met het treinreizen en tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om er eens lekker een dagje op uit te trekken. De NS tienertoer is verkrijgbaar voor 33,- euro, waarbij de reisperiode nog weleens wil verschillen. We raden u dan ook aan om de voorwaarden altijd goed door te nemen, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

Overige dagkaart acties

Naast de reguliere acties van de NS zijn er ook een heleboel dagkaart acties in 2014. Deze worden in samenwerking met verschillende winkelketens (Blokker, Kruidvat, Albert Heijn en de HEMA) gehouden, waardoor het voor duizenden reizigers mogelijk wordt om met 70% korting te reizen. Wilt u in de toekomst ook op de hoogte worden gebracht van de laatste acties? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of Like ons op Facebook.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *