NS AH actie

Vanaf maandag 26 augustus koopt u bij Albert Heijn goedkope treinkaartjes voor € 16,50. Het betreft een NS Dagkaart Daluren, waarmee u kris kras door Nederland kunt reizen. Geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Ideaal voor een dagje uit, winkelen of bezoek aan vrienden/familie. De AH Treinkaartjes zijn deze keer enkel in de winkel van Albert Heijn te koop. Na aankoop ontvangt u een code op de kassabon voor online verzilvering. Na verzilvering ontvangt u een e-ticket NS Dagkaart Daluren.

AH Treinkaartjes zijn tijdelijk verkrijgbaar en geldig tot en met zondag 29 september 2019. De kortingskaartjes mogen niet worden gecombineerd met de gratis 1e klas upgrade, NS Meereisretour, samenreiskorting of een andere aanbieding. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

Treinkaartjes bij Albert Heijn

AH treinkaartjes actie (augustus 2019)

Koop vanaf maandag 26 augustus de AH dagkaart via Treinkaartjes-actie.nl en reis goedkoop met de trein. De NS Dagkaart Daluren van Albert Heijn is te gebruiken tot en met zondag 29 september 2019. Wees er snel bij, want OP=OP!

  • Prijs: € 16,50
  • Verkoopperiode: vanaf 26-08-2019
  • Reizen: 26-08-2019 t/m 29-09-2019
  • Product: NS Dagkaart Daluren
  • Winkel: Albert Heijn (online)
  • Geldig: Daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. Op zaterdag en zondag zijn de NS Dagkaarten van Albert Heijn de hele dag en onbeperkt geldig.

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

Meer weten? Ga naar: AH Dagkaart

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *