Trein naar Parijs

Binnenkort met de trein naar Parijs? Dan raden wij u aan om van een treinkaartjes actie of vroegboekkorting gebruik te maken. Er zijn regelmatig aanbiedingen, waarmee u voor € 29,- per persoon een reis naar de stad van licht en liefde kunt maken. Jaarlijks reizen duizenden toeristen met de trein naar Parijs, omdat dit een aantal voordelen met zich meebrengt. Zo komt u aan in het hart van het centrum, hoeft u niet een uur van tevoren te verzamelen, maakt u geen onnodige kosten en begint u ontspannen aan uw stedentrip. U bespaart op:

  • Benzinekosten
  • Parkeerkosten
  • Filestress
  • Parkeerstress

Het is niet voor niets dat duizenden reizigers keer op keer terugkomen om met de trein te reizen!

Treinreis naar Parijs

De treinreis naar Parijs is binnen 3 uur en 19 minuten afgelegd met de Eurostar . Deze trein is al jaren een groot succes en heeft al duizenden reizigers blij gemaakt. Comfortabel zitplaatsen, de service aan boord en de razendsnelle treinverbinding maken deze reis aantrekkelijk voor zowel zakelijke- als vrijetijdsreizigers. Vanaf Amsterdam Centraal vertrekken er ongeveer 9 tot 11 treinen per dag. Binnen Nederland is het tevens mogelijk om op Schiphol en Rotterdam Centraal op te stappen.

Reistijd met de trein naar Parijs

De Eurostar haalt een topsnelheid van 300 km/u op het traject van Amsterdam Centraal naar Parijs. Hierbij rijdt de trein binnen Nederland maximaal 160 km/u, maar eenmaal over de grens wordt al snel zijn topsnelheid behaald. De reis op zich is al een hele ervaring voor veel reizigers, waarbij u van het prachtige Nederlandse, Belgische en Franse landschap kunt genieten onder het genot van een hapje & drankje. Door de hoge snelheid wordt dagelijks een reistijd van 03:19 uur behaald. Hiermee is de Eurostar trein een van de snelste vervoersmiddelen voor deze bestemming en u bent direct in het centrum!

Korting op treinreis naar Parijs

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Parijs te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Parijs verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Parijs is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Parijs

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Franse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Parijs bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Parijs plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Parijs

Binnenkort per trein naar Parijs en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Parijs via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *