NS Weekenddagkaart

Een NS Weekenddagkaart nodig? Tijdelijk bestelt u bij de Spoordeelwinkel een goedkope NS Dagretour, waarmee u een zaterdag of zondag heen en weer reist naar een bestemming naar keuze. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket verkrijgbaar vanaf € 5,21 per enkele reis per persoon.

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS e-ticket, waarmee u op reis kunt. U selecteert de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces, waarna u de e-tickets per e-mail krijgt toegestuurd. De NS Weekenddagkaart neemt u vervolgens mee op reis via de mobiele app of uitgeprint. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

NS Weekenddagkaart

NS Weekenddagkaart (november 2019)

Bespaar op uw reiskosten en profiteer van deze NS Weekenddagkaart actie in november 2019. Zo reist u deze maand goedkoop met de trein en wordt een uitje weer betaalbaar. Kijk ook eens naar de trein actie van Albert Heijn!

Voordelige NS Weekenddagkaart

De NS Dal Dagkaart van ActieVanDeDag is de hele dag geldig in het weekend en kost slechts € 19,50. Zo reist u de hele dag onbeperkt en zonder trajectbeperkingen 2e klas door Nederland met de NS Weekenddagkaart die online is te bestellen via: Goedkoop-treinkaartje.nl/Weekenddagkaart

NS Dagretour € 19

T/m 30 november bestelt u bij de NS Spoordeelwinkel een NS dagretour voor € 19 in combinatie met een verse sap en sandwich bij een vestiging van Bakker Bart. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 31 december 2019.

 
    • Prijs (2e klas): € 19
    • Verkoopperiode: t/m 30 november 2019
    • Reisperiode: t/m 31 december 2019
    • Trein Dagretour + Sap en Smoothie

Neem de voorwaarden van de aanbieding door, voordat u op een aankoop overgaat. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *