NS Weekenddagkaart

Een NS Weekenddagkaart nodig? Tijdelijk bestelt u bij de Spoordeelwinkel een goedkope NS Dagretour, waarmee u een zaterdag of zondag heen en weer reist naar een bestemming naar keuze. Reist u met meer dan 4 personen? Maak dan gebruik van een NS Groepsticket verkrijgbaar vanaf € 5,21 per enkele reis per persoon.

Na aankoop ontvangt u van de Spoordeelwinkel een NS e-ticket, waarmee u op reis kunt. U selecteert de reisdatum, begin- en eindbestemming in het bestelproces, waarna u de e-tickets per e-mail krijgt toegestuurd. De NS Weekenddagkaart neemt u vervolgens mee op reis via de mobiele app of uitgeprint. Kinderen meenemen? Voor slechts € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee middels een NS Railrunner.

NS Weekenddagkaart

NS Weekenddagkaart (April 2019)

Bespaar op uw reiskosten en profiteer van deze NS Weekenddagkaart actie in april 2019. Zo reist u in oktober en november goedkoop met de trein en wordt een uitje weer betaalbaar.

NS Dagretour € 19

T/m 02 juni bestelt u bij de NS Spoordeelwinkel een NS dagretour voor € 19 in combinatie met een verse sap en sandwich bij een vestiging van La Place. Geldig van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag met als uiterste reisdatum 30 juni 2019.

    • Prijs (2e klas): € 19
    • Verkoopperiode: t/m 02 juni 2019
    • Reisperiode: t/m 30 juni 2019
    • Trein Dagretour + Verse Sap + Sandwich bij La Place

Neem de voorwaarden van de aanbieding door, voordat u op een aankoop overgaat. Zo komt u onderweg niet voor verassingen te staan.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *