NS Blokker actie

De Blokker treinkaartjes zijn weer verkrijgbaar van maandag 11 december t/m 24 december 2018 in alle vestigingen! Hierbij is het mogelijk om een 2 NS Dalvrij dagkaarten te kopen voor € 29 (slechts € 14,50 per dagkaart). Hiermee kunt u een hele dag onbeperkt reizen in de daluren of het weekend met treinen van verschillende vervoerders. Houdt er rekening mee dat de acties van Blokker altijd razend populair zijn en deze treinkaartjes actie vaak na enkele dagen uitverkocht raakt. Binnenkort op stap met uw vriend/vriendin, een familiebezoekje of evenement gepland? Met de trein actie van Blokker bespaart u enorm op de reiskosten en kinderen van 4 t/m 11 jaar oud reizen voor € 2,50 met een Railrunner met u mee.

Blokker trein actie (December 2018)

 • Prijs (2e klas): € 14,50
 • Verkoopperiode: t/m t/m 24 december 2018
 • Reizen: 11 december t/m zondag 21 januari 2019
 • Product: NS Dalvrij Dagkaart
 • Winkel: Blokker
 • Geldig: Ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen 09:00 t/m 16:00 uur en na 18:30 uur, daarnaast kunt u in het weekend de hele dag reizen

Wij raden u aan om de dagkaart direct aan te schaffen, want de NS actie van de Blokker is vaak al na enkele verkoopdagen uitverkocht. Ook in december 2017 zal de Blokker dagkaart actie weer snel uitverkocht raken.

Blokker treinkaartjes

Deel dit artikel, want samen maken we het Openbaar Vervoer betaalbaar!

NS dagkaart actie van de Blokker

De treinkaartjes actie van de Blokker is weer lopende en net als de voorgaande edities was Treinkaartjes-actie.nl er weer bij! De NS Blokker dagkaart is verkrijgbaar voor een bedrag van € 29, waarmee u samen een hele dag onbeperkt kunt treinen door heel Nederland. Profiteer van de Blokker dagkaart actie tijdens de actie periodes en bestel uw NS blokker dagkaart via onze website!

Met deze NS dagkaart actie van de Blokker is het mogelijk om een hele dag onbeperkt te treinen in de periode van 11 december t/m zondag 21 januari 2019. De NS Blokker dagkaart is op een wegwerp OV-chipkaart geladen. Deze kan direct worden gebruikt en na gebruik worden weggegooid.

NS Blokker treinkaartjes

De treinkaartjes die door middel van de NS blokker actie worden verspreid worden ook wel de blokker treinkaartjes of de blokker dagkaart genoemd. Deze worden in de vorm van een E-ticket uitgegeven en zullen moeten worden geactiveerd via de website van de NS. Het stappenplan om het blokker treinkaartje te activeren hebben wij op de link hieronder uitgewerkt. Het blokker treinkaartje activeren? Klik hieronder voor het stappenplan! – NS E-ticket activeren


Bron: Blokker actie

Blokker dagkaart verzilveren

Ook de goedkope treinkaartjes van Blokker worden tegenwoordig digitaal aangeleverd. U ontvangt na aankoop een code die u online kunt verzilveren voor een e-ticket.

 1. Bezoek juiste webpagina

  In de voorwaarden van de Blokker actie staat vermeld op welke webpagina u de couponcode kunt verzilveren voor een e-ticket. Bezoek deze pagina.

 2. Voer de code en reisgegevens in

  Wanneer u de code invoert kunt u een gewenste reisdatum selecteren en voert u reis- en persoonsgegevens in.

 3. Download Blokker dagkaart / treinkaartje / e-ticket

  Het e-ticket dagkaart of treinkaartje is mobiel te downloaden of kunt u uitgeprint meenemen op reis. Met de vierkante QR-code kunt u in- en uitchecken.

Veelgestelde vragen

Geen treinkaartjes of e-mail van Blokker ontvangen?

Neem contact op met de klantenservice van Blokker.
Telefoonnummer: 020-8200976 (maandag – vrijdag 09:00 – 18:00 uur).
Ga naar: https://www.blokker.nl/nl/blknl/customerService
Klik op: ‘Contact met Blokker klantenservice’
Klik op: ‘Contact’

Blokker treinkaartjes geldig in de spits?

Eigenlijk is er geen enkele aanbieding meer geldig in de ochtendspits. Afhankelijk van de aanbieding zijn de Blokker treinkaartjes geldig in de middagspits. Dit vindt u terug in de voorwaarden van de lopende treinkaartjes actie.

Verplicht inchecken met NS Blokker actie?

U bent altijd verplicht om in- en uit te checken. Zo kan de conducteur zien dat u gebruik heeft gemaakt van het reisproduct. en kunt u de OV poortjes op stations openen.

Wat is het postadres van de Blokker Klantenservice?

Van der Madeweg 13-15
1114 AM Amsterdam
Postbus 94072
1090 GB Amsterdam

Wanneer is er weer een aanbieding bij Blokker?

De goedkope dagkaarten worden meestal verkocht in de aanloop naar de zomervakantie. Dit is echter niet met zekerheid te zeggen.

Waar kan ik Blokker treinkaartjes kopen?

De Blokker treinkaartjes zijn te koop via de webshop en winkels bij u in de buurt. U ontvangt in de winkel een kassabon met de unieke code erop. Deze code kunt u online verzilveren voor een e-ticket.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *