Trein naar Antwerpen

Binnenkort met de trein naar Antwerpen? Dan hebben wij de perfecte aanbieding voor u geselecteerd. Wij speuren dagelijks het web af voor de laagste prijzen om stedentrips zo betaalbaar mogelijk te maken voor de Nederlandse reiziger. Wanneer u gebruik maakt van een treinkaartjes actie of vroegboekkorting kan een treinreis naar Antwerpen al vanaf € 19,- geboekt worden. Het is een prachtige stad en duizenden Nederlanders maken jaarlijks gebruik van dit traject voor een stedentrip of zakelijke aangelegenheid.

De reis op zich is al een hele ervaring voor veel reizigers en met de comfortabele zitplaatsen en service aan boord komt u uitgerust aan op uw bestemming. Daarnaast heeft u bespaart op benzine- en parkeerkosten en geen last gehad van file- of parkeerproblemen.

Treinreis naar Antwerpen

Voor de treinreis naar Antwerpen kunt u gebruik maken van twee treinen, namelijk de Thalys of InterCity Brussel. Naast het kleine verschil in prijs is er ook een verschil in reistijd. Zo kunt u bij de Thalys opstappen op:

  • Amsterdam Centraal
  • Schiphol
  • Rotterdam Centraal

En is het bij de InterCity Brussel mogelijk om op te stappen op:

  • Amsterdam Centraal
  • Schiphol
  • Den Haag HS
  • Rotterdam Centraal
  • Dordrecht
  • Roosendaal

Reistijd naar Antwerpen

Amsterdam – Antwerpen 1.12
Schiphol – Antwerpen 0.54
Rotterdam – Antwerpen 0.32

Korting op treintickets naar Antwerpen

Uiteraard wilt u niet teveel betalen voor uw treintickets naar Antwerpen. Daarom raden wij u aan om van een kortingsactie gebruik te maken of van vroegboekkorting te profiteren. Daarbij zijn er speciale retourtickets ontwikkeld voor de treinreis naar Antwerpen en Brussel, omdat maandelijks duizenden reizigers hier gebruik van maken. Zo kunt u een Superdagretour kopen en een Weekendretour boeken voor een betaalbaar tarief.

Superdagretour naar Antwerpen

Met de Superdagretour naar Antwerpen kunt u voor € 39,- op een doordeweekse dag heen- en terugreizen met de trein en in het weekend is dit reisproduct geldig vanaf 09:00 uur. Op deze manier wordt een dagje shoppen, zakenreis of treinuitje wel heel erg aantrekkelijk!

Trein Antwerpen

Weekendretour naar Antwerpen

Met dit reisproduct kunt u eenvoudig een goedkoop weekendje naar België! De Weekendretour naar Antwerpen is verkrijgbaar voor € 37,50 en geldig van vrijdag tot en met zondag. Hierbij moet u er rekening mee houden dat dit vervoersbewijs niet geldig is in de Thalys, maar wel alle andere treinen richting België en u hoeft hiervoor niet te reserveren of een toeslag te betalen.

Goedkoop treinkaartje naar Antwerpen

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Antwerpen bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Antwerpen plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Antwerpen

Binnenkort per trein naar Antwerpen en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Antwerpen via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar België

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *