2 NS-treinkaartjes (enkele reis)

Treinkaartjes VakantieVeilingen

Reis goedkoop met de trein en bestel 2 NS Treinkaartjes enkele reis met korting bij VakantieVeilingen. Hiermee kunt u samen op één dag reizen of zelf op 2 verschillende dagen. Goed te combineren met een transfer naar het vliegveld, een evenement, op bezoek bij familie of een weekendje weg. De NS Treinkaartjes enkele reis zijn verkrijgbaar bij VakantieVeilingen en geldig t/m 31 december 2019. In deze reisperiode zijn de kortingskaartjes geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag.

Treinkaartjes enkele reis

Het komt niet vaak voor dat een treinkaartje enkele reis in de aanbieding is. Meestal gaat het om NS Dagretours of Dagkaarten, waarbij u op dezelfde dag heen en weer dient te reizen. Zeker voor weekendjes weg of avondjes stappen is deze aanbieding ideaal, omdat u tegen een voordelig tarief.

  • Prijs: € 25 (€ 12,50 enkele reis)
  • Verkoop: zolang de voorraad strekt (OP=OP)
  • Reizen: t/m 31 december 2019

Treinkaartjes VakantieVeilingen

Veelgestelde vragen

Wat is een NS Treinkaartje Enkele Reis?

Met een NS Treinkaartje enkele reis kunt u op een traject een enkele rit maken voor een vast bedrag. Voor de terugreis dient u opnieuw een treinkaartje/enkele reis te bestellen. Dit reisproduct kan handig zijn, wanneer u op 2 verschillende dagen reist.

Geldigheid Treinkaartjes enkele reis

NS Treinkaartjes enkele reis zijn geldig vanaf 00:00 t/m 04:00 uur in de ochtend van de volgende dag. Geldig in treinen van vervoerders als NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Met toeslag geldig op trajecten van ICE International en IC Direct. Niet geldig in treinen van Thalys en Eurostar.

Contact VakantieVeilingen

Openingstijden VakantieVeilingen

De klantenservice van VakantieVeilingen is de hele week geopend op de volgende openingstijden.

  • ma t/m vrij: 09:00 t/m 21:30 uur
  • zaterdag: 10:00 t/m 16:00 uur
  • zondag: 12:00 t/m 19:00 uur

Betalen bij VakantieVeilingen

Er zijn diverse betaalmogelijkheden bij VakantieVeilingen, zoals iDeal, Paypal of de creditcard.

Treinkaartje op mobiel meenemen?

Het is niet mogelijk om uw treinkaartje op uw mobiel of mobiele app mee te nemen. Uw ticket dient u uitgeprint mee te nemen op reis.

Inchecken met kortingskaartje van VakantieVeilingen

Met de unieke QR-code op uw e-ticket kunt u in- en uitchecken bij OV poortjes op treinstations door de QR-code voor de scanner te houden. Vervolgens is uw e-ticket geactiveerd en omgezet in een geldig reisproduct.

Meer: Treinkaartjes kopen bij VakantieVeilingen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *