NS AH actie

Vanaf maandag 26 juni 2017 koopt u bij Albert Heijn goedkope treinkaartjes voor € 15. Het gaat om een NS Dalvrij Dagkaart geladen op een wegwerp OV Chipkaart die direct na aankoop kan worden gebruikt. De AH treinkaartjes zijn geldig van maandag t/m vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 uur - 16:00 uur en na 18:30 uur en en in het weekend de hele dag. Naast de NS Dalkaart ontvangt u tevens een gratis een voucher koffie bij AH To GO.

De AH Dalkaart is verkrijgbaar bij vestigingen van Albert Heijn zolang de voorraad strekt en is geldig van 26 juni t/m 03 september 2017. Met deze actie kunt u in het weekend de hele dag reizen. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u overstapt van de NS naar een andere vervoerder, want de dagkaart is tevens geldig in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Samenvatting van de AH treinkaartjes actie

  • Kosten: € 15
  • Verkoopperiode: vanaf 26 juni 2017
  • Reisperiode: 26 juni t/m 03 september 2017
  • NS Dalvrij Dagkaart + gratis koffie bij een vestiging van AH To Go

AH dagkaart

Lees de voorwaarden van de AH trein actie altijd goed door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen.

Deel deze pagina!

Close