Trein naar Berlijn

Treinreizen naar Berlijn

Wilt u met de trein naar Berlijn? Dan is dit uw kans, want treintickets naar de hoofdstad van Duitsland zijn momenteel te boeken vanaf € 39! De stad trekt jaarlijks miljoenen toeristen, vanwege het bruisende centrum, de rijke historie, prachtige omgeving en indrukwekkende bezienswaardigheden. In Berlijn kunt u echt even ontspannen, genieten van Duitse specialiteiten en heeft u echt even het gevoel dat u er tussenuit bent. Het is een van de topbestemmingen binnen Europa en lijkt elk jaar populairder te worden.

Bezienswaardigheden in Berlijn

  • Berlijnse Muur
  • Rijksdag
  • Brandenburger Tor
  • Potsdamer Platz
  • Gendarmenmarkt
  • Verschillende musea

Internationale treinkaartjes

Per bus naar Berlijn?

Treinreis naar Berlijn

De treinreis naar Berlijn wordt verzorgd door de InterCity Berlijn. Deze trein is al jaren een groot succes en beschikt over comfortabele stoelen, service aan boord en verschillende opstapstations. Zo is het mogelijk om 7 plaatsen binnen Nederland op te stappen.

Reistijd naar Berlijn

De reistijd naar Berlijn hangt uiteraard af van het opstapstation. Voor de makkelijkheid hebben we een aantal populaire opstapstations gekozen en de reistijd hieronder in een tabel vermeld. Hierin zijn stations vermeld die niet binnen het traject van de IC Berlin liggen, maar waar u uiteraard wel een ticket voor kunt boeken. U dient in deze gevallen over te stappen, maar dit zal bij de boeking duidelijk worden.

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Berlijn 6.20 0
Schiphol – Berlijn 6.44 1
Rotterdam – Berlijn 7.16 1
Utrecht – Berlijn 6.16 1

Trein naar Berlijn

Korting op treintickets naar Berlijn

Uiteraard wilt iedereen zo goedkoop mogelijk boeken en daarom hebben wij gekozen voor de voordeligste aanbieder. Wilt u met korting uw treintickets naar Berlijn boeken? Kijk dan regelmatig op onze website, Like ons op Facebook en schrijf u in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste treinkaartjes acties! Daarnaast profiteert u van vroegboekkorting, wanneer u 82 tot 90 dagen van tevoren een boeking plaatst.

Trein naar Berlijn

Goedkoop treinkaartje naar Berlijn

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Berlijn bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Berlijn plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Berlijn

Binnenkort per trein naar Berlijn en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Berlijn via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *