NS Dagretour

Wil jij goedkoop met de trein? Regelmatig zijn er goedkope NS dagretours verkrijgbaar via onze website, waarmee je tot wel 70% kunt besparen op de reiskosten. Profiteer ook van korting op treinreizen en bestel één van de onderstaande NS dagretour acties. In sommige gevallen worden dagretour aanbiedingen gecombineerd met evenementen, festivals of uitjes. In andere gevallen ontvang je een gratis lunch, dien je samen te reizen of reis je gewoon heel goedkoop met de trein.

Dagje weg met treinen van NS

NS Dagretour acties (december 2019)

Bekijk alle lopende NS dagretour acties in december 2019. Uiteraard geven wij het ook aan als een andere aanbieding voordeliger uitvalt.

NS dagretour bij ActieVanDeDag

Bij ActieVanDeDag zijn twee dagretours met korting verkrijgbaar. Zo bestel je een NS Weekenddagretour voor €18,50 naar de hoofdsteden van Nederland + Rotterdam. Tevens is er een normale NS Dagretour voor €23,50 te bestellen. Beide reisproducten zijn te koop en geldig tot 1 januari 2020. Handig om in een stad naar keuze te gaan winkelen voor het eind van het jaar! Iedereen moet tenslotte nog kerstinkopen doen.

 

NS dagretour en lunch

T/m 28 februari 2020 koop je een voordelige NS Dagretour met korting bij de Spoordeelwinkel. Daarbij ontvangt u een tiramisu en koffie of thee bij een vestiging van Doppio Espresso. Verkrijgbaar voor € 19 (2e klas) en geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.  Uiterste reisdatum is vastgesteld op 31 maart 2020. De actie is tevens verkrijgbaar als set van twee treinkaartjes enkele reis en voucher Doppio voor €24.

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2020
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2020
  • Trein Dagretour voor een bestemming in Nederland naar keuze. Inclusief lunch bij Doppio.

Wat is een NS Dagretour?

Met een NS Dagretour reist u op de gewenste reisdag naar een gewenste bestemming voor een vast tarief. Hierbij is het de bedoeling dat u de meest logische route neemt. U mag niet omreizen of een extra tussenstop maken. Anders riskeert u een boete.

Kinderen en kortingskaartjes

Een kortingskaartje besteld en een dagje weg met de kinderen? Kinderen vanaf 3 jaar reizen gratis met u mee. Kinderen van 4 t/m 11 reizen in combinatie met een NS Railrunner met u mee. Voor kinderen vanaf 12 jaar kunt ook de voordelige dagretours met korting bestellen.

Fiets meenemen? Goed te combineren

Naast een wandeling, dagje shoppen of stedentrip zijn kortingskaartjes goed te combineren met een dagkaart fiets. Met een dagkaart fiets kunt u de tweewieler meenemen in de daarvoor bestemde treinstellen en zo een dagje in een ander gebied fietsen.

Geen code ontvangen?

Heb je wel betaald, maar geen retourtje ontvangen? Neem dan contact op met de aanbieder, zodat zij de tickets nogmaals kunnen toesturen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *