NS Dagretour

Wilt u goedkoop met de trein? Regelmatig zijn er goedkope NS dagretours verkrijgbaar via onze website, waarmee u tot wel 70% kunt besparen op uw reiskosten. Profiteer ook van korting op treinreizen en bestel één van de onderstaande NS dagretour acties. In sommige gevallen worden dagretour aanbiedingen gecombineerd met evenementen, festivals of uitjes. In andere gevallen ontvangt u een gratis lunch, dient u samen te reizen of reist u gewoon heel goedkoop met de trein.

Dagje weg met treinen van NS

NS Dagretour acties (September 2019)

T/m 30 november bestelt u een voordelige NS Dagretour met korting bij de Spoordeelwinkel. Daarbij ontvangt u een broodje en sapje bij een vestiging van Bakker Bart. Verkrijgbaar voor € 19 (2e klas) en geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.  Uiterste reisdatum is vastgesteld op 31 december 2019.

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Verkoopperiode: t/m 30 november 2019
  • Reisperiode: t/m 31 december 2019
  • Trein Dagretour voor een bestemming in Nederland naar keuze. Inclusief lunch bij Bakker Bart.

Wat is een NS Dagretour?

Met een NS Dagretour reist u op de gewenste reisdag naar een gewenste bestemming voor een vast tarief. Hierbij is het de bedoeling dat u de meest logische route neemt. U mag niet omreizen of een extra tussenstop maken. Anders riskeert u een boete.

Kinderen en kortingskaartjes

Een kortingskaartje besteld en een dagje weg met de kinderen? Kinderen vanaf 3 jaar reizen gratis met u mee. Kinderen van 4 t/m 11 reizen in combinatie met een NS Railrunner met u mee. Voor kinderen vanaf 12 jaar kunt ook de voordelige dagretours met korting bestellen.

Fiets meenemen? Goed te combineren

Naast een wandeling, dagje shoppen of stedentrip zijn kortingskaartjes goed te combineren met een dagkaart fiets. Met een dagkaart fiets kunt u de tweewieler meenemen in de daarvoor bestemde treinstellen en zo een dagje in een ander gebied fietsen.

Geen NS dagretour ontvangen?

Heeft u wel betaald, maar geen retourtje ontvangen? Neem dan contact op met de aanbieder, zodat zij u de tickets nogmaals kunnen toesturen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *