NS Dagretour

Wil jij goedkoop met de trein? Regelmatig zijn er goedkope NS dagretours verkrijgbaar via onze website, waarmee je tot wel 70% kunt besparen op de reiskosten. Profiteer ook van korting op treinreizen en bestel één van de onderstaande NS dagretour acties. In sommige gevallen worden dagretour aanbiedingen gecombineerd met evenementen, festivals of uitjes. In andere gevallen ontvang je een gratis lunch, dien je samen te reizen of reis je gewoon heel goedkoop met de trein.

Dagje weg met treinen van NS

NS Dagretour acties (september 2020)

Bekijk alle lopende NS dagretour acties in september 2020. Uiteraard geven wij het ook aan als een andere aanbieding voordeliger uitvalt.

Zomeractie met stapelkorting

Bij NS koop je tijdelijk een retourticket met stapelkorting. Je reist al vanaf 20 euro retour op een traject naar keuze door heel Nederland. Te gebruiken in treinen van NS, Arriva, Blauwnet, Breng, Keolis en Veolia. Doordeweeks geldig in de daluren en op zaterdag en zondag de hele dag met als uiterste reisdatum 31 augustus 2020. Bij aankoop van één retourticket betaal je 25 euro (2e klas), maar bij aankoop van 3 of meer slechts 20 euro per stuk (2e klas) en 25 euro per stuk (1e klas). Waar wacht je nog op?

NS dagretour bij ActieVanDeDag

Bij ActieVanDeDag bestel je een NS dagretour voor 19 euro. Hiermee reis je retour naar een stad naar keuze in de reisperiode tot en met 31 maart 2020. Geldig in de daluren en het weekend en altijd handig om in huis te hebben. Koop kaartjes bij ActieVanDeDag via de onderstaande knop.

NS dagretour en lunch

T/m 28 februari 2020 koop je een voordelige NS Dagretour met korting bij de Spoordeelwinkel. Daarbij ontvangt u een tiramisu en koffie of thee bij een vestiging van Doppio Espresso. Verkrijgbaar voor € 19 (2e klas) en geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.  Uiterste reisdatum is vastgesteld op 31 maart 2020. De actie is tevens verkrijgbaar als set van twee treinkaartjes enkele reis en voucher Doppio voor €24.

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Verkoopperiode: t/m 28 februari 2020
  • Reisperiode: t/m 31 maart 2020
  • Trein Dagretour voor een bestemming in Nederland naar keuze. Inclusief lunch bij Doppio.

Wat is een NS Dagretour?

Met een NS Dagretour reist u op de gewenste reisdag naar een gewenste bestemming voor een vast tarief. Hierbij is het de bedoeling dat u de meest logische route neemt. U mag niet omreizen of een extra tussenstop maken. Anders riskeert u een boete.

Kinderen en kortingskaartjes

Een kortingskaartje besteld en een dagje weg met de kinderen? Kinderen vanaf 3 jaar reizen gratis met u mee. Kinderen van 4 t/m 11 reizen in combinatie met een NS Railrunner met u mee. Voor kinderen vanaf 12 jaar kunt ook de voordelige dagretours met korting bestellen.

Fiets meenemen? Goed te combineren

Naast een wandeling, dagje shoppen of stedentrip zijn kortingskaartjes goed te combineren met een dagkaart fiets. Met een dagkaart fiets kunt u de tweewieler meenemen in de daarvoor bestemde treinstellen en zo een dagje in een ander gebied fietsen.

Geen code ontvangen?

Heb je wel betaald, maar geen retourtje ontvangen? Neem dan contact op met de aanbieder, zodat zij de tickets nogmaals kunnen toesturen.