Dagretour + lunch bij La Place

Het is weer mogelijk om een dagretour + lunch bij één van de La Place vestigingen te bestellen. Voor slechts € 19 kunt u deze actie bestellen bij de Spoordeelwinkel. De goedkope treintickets zijn verkrijgbaar tot 02 juni en de reisperiode van deze La Place trein actie loopt t/m 30 juni 2019. Gaat u binnenkort een dagje shoppen met uw vriend/vriendin? Dan is deze actie ideaal, want hiermee geniet u van een voordelig treinuitje met een heerlijke lunch. De lunch bestaat uit een La Place sandwich en een verse sap.

Reist u met een groep? Kijk dan eens naar de NS Groepstickets. Een kind meenemen in combinatie met deze treinkaartjes actie van La Place? Dat kan! In combinatie met een NS Railrunner van € 2,50 reist een kind van 4 t/m 11 jaar een hele dag met u mee ongeacht de bestemming. Bestel de La Place dagretour direct en ga direct op stap. Na bestelling ontvangt u een NS e-ticket, waarmee u die direct kan worden gebruikt.

Treinkaartjes la place

Treinkaartje + La Place (Mei 2019)

Bestel deze goedkope NS dagretour direct en bespaar op uw reiskosten. Met de NS Dagretour reist u in mei en juni met korting in de trein en geniet u van een heerlijke lunch bij een vestiging van La Place. De lunch bestaat uit een verse sap en sandwich.

  • Prijs (2e klas): € 19
  • Prijs (2x enkele reis): € 24
  • Verkoop: t/m 02 juni 2019
  • Reizen: t/m 30 juni 2019

Voor de overige voorwaarden raden wij u aan om de website van de Spoordeelwinkel nogmaals goed door te nemen, voordat u op een aankoop overgaat. Op deze manier voorkomt u problemen in een later stadium.

Kinderen meenemen

Wilt u kinderen meenemen in de trein? Middels een NS Railrunner van € 2,50 reizen kinderen van 4 t/m 11 jaar met u mee!

Hoe verzilver ik deze aanbieding?

Na aankoop ontvangt u een vouchercode NS e-ticket die u online kunt verzilveren. De instructies voor het verzilveren vindt u terug in de e-mail die u na aankoop ontvangt.

Geen treinkaartjes ontvangen?

Heeft u een treinkaartjes of e-mail ontvangen na betaling? Controleer dan eerst uw ongewenste mail. Niets ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel via:

De Spoordeelwinkel is bereikbaar op werkdagen van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

Controleer eerst even

Treinkaartjes acties in Mei 2019

Er zijn weer een hoop treinkaartjes acties geweest in 2019 en ook in april zijn er weer een aantal verkrijgbaar! Zo is de La Place dagretour en de NS seizoensretour momenteel lopende. Mogelijk komt er half mei opnieuw een dagkaart actie, maar meer hierover is nog niet bekend. Deze verwachting is gebaseerd op gegevens uit voorgaande jaren, waardoor wij niets kunnen garanderen.

Dagretour en La Place

Wilt u er in het vervolg als eerste bij zijn?

  1. Schrijf u in voor de nieuwsbrief
  2. Like ons op Facebook!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *