Trein naar Londen

Wilt u een stedentrip of een weekendje weg boeken? Dan is de trein naar Londen ideaal! Op deze manier heeft u echt even het idee dat u weg bent en de reis op zich is al een hele ervaring. De comfortabele stoelen, de service aan boord en het prachtige landschap dat voorbij schiet is voor veel reizigers al een genot! Het is dan ook niet voor niets dat duizenden reizigers de hogesnelheidslijnen goed beoordelen. Naast de geweldige ervaring bespaart u op benzine en parkeerkosten en heeft u geen last van file- of parkeerproblemen. Ideaal toch?

Treinreis naar Londen

Voor de treinreis naar Londen dient er een tussenstop te worden gemaakt op Brussel-Zuid. Hier kan men overstappen op de Eurostar die reizigers vervolgens naar het centrum van Londen brengt. De Eurostar gaat door een tunnel onder de zee door wat natuurlijk al een hele ervaring op zich is. De reis naar Londen duurt ongeveer 4 uur en 39 minuten, maar dit hangt grotendeels af van de trein voor het eerste deel van het traject. U kunt kiezen om per Thalys of InterCity Brussel naar Brussel-Zuid te reizen.

De Thalys stopt slechts 2x binnen Nederland, terwijl de InterCity Brussel ongeveer 4 keer stopt, waardoor de reistijd langer is. Om een betere indicatie te geven van de reistijd voor de treinreis naar Londen hebben we hieronder een tijdschema gemaakt.

Reistijd naar Londen

Traject Thalys – Eurostar Intercity Brussel – Eurostar
Amsterdam – Londen 4:40 6:10
Schiphol – Londen 4:30 5:24
Rotterdam – Londen 3:59 4:55
Utrecht – Londen 4:55 5:46

Korting op treinreis naar Londen

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Londen te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Londen verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Londen om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Londen

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Britse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Londen bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Londen plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Londen

Binnenkort per trein naar Londen en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Londen via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Engeland

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *