Trein naar Düsseldorf

Treinreizen naar Dusseldorf

Met de trein naar Düsseldorf? Vanaf Rotterdam Centraal vertrekt er 7 keer per dag een trein in deze richting om zoveel mogelijk en komt daarbij langs Schiphol en Amsterdam Centraal. Het traject is razend populair door zijn korte reistijd, comfortabele stoelen en uitstekende service aan boord. De ICE International treinen zijn hypermodern en al jaren een groot succes. De reis is al een ervaring op zich voor veel reizigers en daarmee begint uw uitstapje direct goed.

Vanaf € 19,- is het mogelijk om een treinticket te boeken naar deze geweldige bestemming. Voor dit tarief dient u bij IE ongeveer 2 tot 3 maanden van tevoren te boeken en dit kan uiteraard via onze website. Hierbij moet gezegd worden dat de goedkoopste tickets naar Brussel niet kunnen worden omgeruild of geannuleerd.

Bezienswaardigheden in Düsseldorf

  • Altstadt
  • Medienhafen
  • St. Lambertus
  • Rheinturm
  • Hofgarten

Internationale treinkaartjes

Per bus naar Düsseldorf?

Treinreis naar Düsseldorf

Wilt u een weekendje weg of er even tussenuit? Reis dan met de trein naar Düsseldorf voor een betaalbare prijs! De treinreis naar Düsseldorf wordt u aangeboden voor € 19,- en is al jaren een groot succes. Op deze manier heeft u geen autostress of bijkomende kosten. Daarbij u kunt u zich lekker laten gaan in de stad of op de kerstmarkt. Dagelijks vertrekken er 7 treinen naar deze populaire Duitse bestemming en vanaf Amsterdam Centraal rijdt de ICE international zelfs zonder tussenstops.

Reistijd naar Düsseldorf

De reistijd naar Düsseldorf valt altijd ontzettend mee. U reist op hoge snelheid van de omgeving, terwijl u geniet van een hapje & drankje aan boord. Binnen 2 uur en 12 minuten bent u vervolgens in gearriveerd in het centrum van Düsseldorf en kunt u direct beginnen met uw activiteiten. Ideaal toch?

Trein naar Dusseldorf

Korting op treintickets naar Düsseldorf

Reist u liever met korting naar Düsseldorf? Wacht dan tot er weer een treinkaartjes actie voorbij komt of boek 2 tot 3 maanden van tevoren. Wij raden u aan om ons te liken op Facebook en uzelf in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat u op de hoogte kunnen brengen van de laatste treinticket acties naar Düsseldorf.

Trein Dusseldorf

Goedkoop treinkaartje naar Düsseldorf

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Duitse bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf bekijk u eerst onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Düsseldorf plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen.

Hotel in Düsseldorf

Binnenkort per trein naar Düsseldorf en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Düsseldorf via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Duitsland

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *