Trein naar Poznan

Treinreizen naar Poznan

Wilt u met de trein naar Poznan? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Poznan zijn al verkrijgbaar voor € 78,- via onze website, waarna u per ICE International, IC Berlijn of InterCity NightLine naar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Poznan scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 15:18 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Poznan maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Poznan. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Afstanden per trein naar Poznan

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Poznan? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd (uur)
Afstand (km)
Trein van Amsterdam naar Poznan 15:18 1156
Trein van Schiphol naar Poznan 14:42 1045
Trein van Rotterdam naar Poznan 15:22 1068
Trein van Utrecht naar Poznan 14:10 1011

Treintickets naar Poznan

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Poznan. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Poznan

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Poznan.

  • Oude Marktplein in Poznan
  • Kerk van St. Stanislaus
  • Croissant museum
  • Park Cytadela (groot park)
  • Malta Meer (water)
  • Ratusz Poznanski
  • Palmiarnia Poznanska (botanische tuinen)
  • Kathedraal van St. Peter and St. Paul (grote kerk)

Korting op treinreis naar Poznan

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Poznan te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Poznan verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Poznan om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Poznan

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Poznan of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Poznan plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Hotel in Poznan

Binnenkort per trein naar Poznan en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Poznan via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Polen