Trein naar Konin

Trein naar Konin

Wilt u met de trein naar Konin? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Konin zijn al verkrijgbaar voor € 68,- via onze website, waarna u per ICE International, IC Berlijn of InterCity NightLine naar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Konin scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 16:11 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Konin maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Konin. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Afstanden per trein naar Konin

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Konin? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd (uur)
Afstand (km)
Trein van Amsterdam naar Konin 16:11 1253
Trein van Schiphol naar Konin 15:35 1141
Trein van Rotterdam naar Konin 16:16 1023
Trein van Utrecht naar Konin 15:03 1108

Treintickets naar Konin

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Konin. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Konin

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Konin.

  • Centrum van Konin
  • Stadhuis van Konin
  • District Museum in Konin
  • Mikroskala (museum)
  • District Museum in Konin
  • Kerk van Konin

Korting op treinreis naar Konin

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Konin te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Konin verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Konin om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Konin

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Konin of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Konin plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Hotel in Konin

Binnenkort per trein naar Konin en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Konin via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Polen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *