Trein naar Padua

Wilt u met de trein naar Padua? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Padua zijn al verkrijgbaar voor € 89,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Padua scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 14:37 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Padua maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Padua. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Trein naar Padua

Reistijd per trein naar Padua

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Padua? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Padua 14:37 2
Trein van Schiphol naar Padua 14:25 2
Trein van Rotterdam naar Padua 14:14 2
Trein van Utrecht naar Padua 14:10 2

Treintickets naar Padua

Treintickets naar Padua

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Padua. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Padua

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Padua.

  • Church of the Eremitani
  • Palazzo della Ragione
  • Scrovegni Chapel
  • Basilica di Sant’Antonio
  • Abbey of Santa Giustina
  • Orto botanico di Padova
  • Prato della Valle
  • Equestrian statue of Gattamelata
  • Padua Cathedral

Goedkoop treinkaartje naar Padua

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Padua of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Padua plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.