Trein naar Rimini

Wilt u met de trein naar Rimini? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Rimini zijn al verkrijgbaar voor € 89,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Rimini scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 16:17 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Rimini maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Rimini. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Treintickets naar Rimini

Reistijd per trein naar Rimini

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Rimini? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Rimini 16:17 2
Trein van Schiphol naar Rimini 16:05 2
Trein van Rotterdam naar Rimini 15:36 2
Trein van Utrecht naar Rimini 15:51 2

Treinreizen naar Rimini

Treintickets naar Rimini

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Rimini. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Rimini

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Rimini.

  • The Tiberius Bridge (brug)
  • Tempio Malatestiano (kathedraal)
  • Arco d’Augusto (stadspoort)
  • Borgo San Giuliano (dorp van Fellini)
  • Piazza Cavour (stadscentrum)
  • Domus del Chirurgo (museum)
  • Rimini centro (winkelcentrum)
  • Museo della Citta di Rimini (groot kunstmuseum)
  • Beach Egisto 38 (prachtige strandplek)

Goedkoop treinkaartje naar Rimini

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Rimini of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Rimini plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *