Trein naar Reggio Emilia

Wilt u met de trein naar Reggio Emilia? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Reggio Emilia zijn al verkrijgbaar voor € 94,- via onze website, waarna u per ICE International, InterCity Night, TGV en/of Thalys Linenaar deze fantastische Italiaanse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Reggio Emilia scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 14:17 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Reggio Emilia maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Reggio Emilia. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Treinreizen naar Reggio Emilia

Reistijd per trein naar Reggio Emilia

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Reggio Emilia? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd Overstappen
Trein van Amsterdam naar Reggio Emilia 14:17 2
Trein van Schiphol naar Reggio Emilia 14:05 2
Trein van Rotterdam naar Reggio Emilia 14:00 2
Trein van Utrecht naar Reggio Emilia 13:50 2

Treintickets naar Reggio Emilia

Treintickets naar Reggio Emilia

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Reggio Emilia. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Reggio Emilia

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Reggio Emilia.

  • Basilica della Ghiara
  • Teatro Municipale
  • Reggio Emilia Cathedral

Goedkoop treinkaartje naar Reggio Emilia

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Reggio Emilia of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Reggio Emilia plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *