Trein naar Auray

Wilt u met de trein naar Auray? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Auray zijn al verkrijgbaar voor € 55,- via onze website, waarna u per IC Brussel, Thalys en/of TGV naar deze fascinerende Franse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Auray scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 07:45 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Auray maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Auray. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Afstanden per trein naar Auray

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Auray? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd (uur)
Trein van Amsterdam naar Auray 07:45
Trein van Schiphol naar Auray 07:33
Trein van Rotterdam naar Auray 07:04
Trein van Utrecht naar Auray 08:19

Treintickets naar Auray voor € 55

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Auray. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Auray

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Auray.

  • Port De St Goustan (vissers haven)
  • Marché d’Auray (markt)
  • Office du Tourisme (goede start van je stedentrip, vakantie of weekendje weg)
  • Mausolée de Cadoudal (park)
  • Canoe D’alre (kanoën)

Korting op treinreis naar Auray

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Auray te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Auray verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Auray is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Auray

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Auray of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Auray plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Hotel in Auray

Binnenkort per trein naar Auray en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Auray via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

FAQ: Internationale treinkaartjes

Hoe duur is een treinkaartje?

De prijs van een treinkaartje is afhankelijk van het moment van boeken, de reisklasse, flexibiliteit en het gekozen traject. Zoek tickets en bepaal het tarief voor jouw treinreis.

Hoe duur is een treinkaartje?

Er zijn diverse aanbieders voor internationale treintickets. Per bestemming hebben wij het juiste verkooppunt geselecteerd. Boek jouw goedkope treinkaartjes vandaag nog!

Kan ik met korting reizen?

Reizigers profiteren van vroegboekkorting en korting op het binnenlandse deel, mits je hier recht op hebt. Daarbij zijn er natuurlijk regelmatig aanbiedingen, waar wij je graag van op de hoogte brengen.