Trein naar Vannes

Trein naar Vannes

Wilt u met de trein naar Vannes? Dan hebben wij een aantal aantrekkelijk aanbiedingen voor u gevonden! Treintickets naar Vannes zijn al verkrijgbaar voor € 72,- via onze website, waarna u per IC Brussel, Thalys en/of TGV naar deze fascinerende Franse bestemming kunt reizen. De treinreis naar Vannes scoort een hoge klanttevredenheid en is met een reistijd van 07:59 uur afgelegd. Onderweg bent u voorzien van service aan boord, comfortabele zitplaatsen met voldoende beenruimte en een prachtig landschap dat aan u voorbij raast.

Waarom een treinreis naar Vannes maken? U bespaart op benzine- en parkeerkosten, heeft geen last van file’s en komt uitgerust aan op uw bestemming. Voor veel reizigers begint de vakantie al in de trein naar Vannes. Een weekendje weg, stedentrip of vakantie? De trein is het ideale vervoersmiddel voor uw reis! Zoek daarom direct naar treintickets/treinkaartjes en ontdek hoe voordelig het kan zijn! Wij raden aan om ongeveer 92 dagen van tevoren uw reis te boeken voor vroegboekkorting.

Internationale treinkaartjes

Afstanden per trein naar Vannes

Benieuwd naar de reisduur/reistijd per trein naar Vannes? Bekijk de onderstaande tabel, waarin het traject, de reistijd en het aantal keer overstappen wordt weergegeven.

Traject Reistijd (uur)
Trein van Amsterdam naar Vannes 07:59
Trein van Schiphol naar Vannes 07:47
Trein van Rotterdam naar Vannes 07:18
Trein van Utrecht naar Vannes 08:06

Treintickets naar Vannes voor € 72

Via onze website boekt u goedkope treintickets naar Vannes. Wilt u profiteren van kortingsacties of aanbiedingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook! Er worden regelmatig aanbiedingen georganiseerd richting Duitsland. Profiteren van vroegboekkorting? Bestel uw tickets dan ongeveer 92 dagen van tevoren.

Bezienswaardigheden in Vannes

Hieronder vindt u een overzicht van populaire (Must-See) bezienswaardigheden in Vannes.

  • Centre Historique de Vannes (centrum)
  • Jardin des Remparts
  • Remparts de Vannes
  • Place Henri IV
  • Conleau Beach (strand)

Korting op treinreis naar Vannes

Naast de treinkaartjes acties die op deze website worden getoond zijn er een aantal andere manieren om goedkoop per trein naar Vannes te reizen. Zo kunt u middels een NS abonnement korting op de treinreis naar Vannes verkrijgen, aangezien u op het Nederlandse gedeelte van de reis recht heeft op korting. Tevens is het mogelijk om te profiteren van vroegboekkorting. Zo boekt u treintickets 2 tot 3 maanden van tevoren het goedkoopst.

De laatste tip voor een goedkope treinreis naar Vannes is om te reizen in de avonduren (goedkoper) of om een weekendje weg te boeken van zaterdag t/m maandag i.p.v. vrijdag t/m zondag (is minder populair).

Goedkoop treinkaartje naar Vannes

Wilt u er even tussenuit, een weekendje weg of een mooie Europese bestemming ontdekken? Voor goedkope treinkaartjes naar Vannes of stedentrip tips kijkt u altijd eerst even op onze website. Heeft u nog vragen? Dan horen wij dit natuurlijk graag via het Contactformulier. Naast het ontdekken van de mooiste bestemmingen en goedkope treinkaartjes naar Vannes plaatsen wij dagelijks de laatste aanbiedingen op onze website en Facebook. Like ons en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de laatste aanbiedingen en bestemmingen.

Hotel in Vannes

Binnenkort per trein naar Vannes en dit combineren met een hotelovernachting? Boek dan direct een hotel in Vannes via de onderstaande knop en vergelijk hotels van ruim 200 websites. Zo vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

Button


Terug naar: Treintickets naar Frankrijk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *