Belgie

Wilt u per trein naar België? Wij hebben hieronder een overzicht van alle Belgische trein bestemmingen. Op deze manier kunt u een fantastische bestemming uitzoeken en goedkoop per trein naar België reizen. Treinreizen naar en door België worden u aangeboden vanaf € 19,- en worden verzorgd door IC Brussel en Thalys. Dagelijks vertrekken er tientallen treinen richting België en worden reizigers met een minimale reistijd naar de mooiste bestemmingen gebracht.

Trein naar België

Wanneer u per trein naar België reist bent u van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u over voldoende beenruimte, geniet u in veel gevallen van een directe verbinding, kunt u voldoende bagage meenemen en geniet u van catering aan boord. Daarbij is er WiFi, een prachtig uitzicht en tijd om met elkaar bij te kletsen. Een vakantie of weekendje weg begint vaak in de trein door de comfortabele en ontspannen manier van reizen. Het aantal terugkerende bezoekers is dan ook enorm toegenomen ten opzichte van vroeger, omdat de trein naar België tegenwoordig is voorzien van de modernste technologie.

Trein naar Belgie

Populairste Belgische trein bestemmingen

Trein naar Antwerpen

Trein naar Antwerpen

Trein naar Brussel

Trein naar Brussel

Trein naar Brugge

Trein naar Brugge

Trein bestemmingen van België

Trein naar Antwerpen

Treinreizen naar Antwerpen

Binnenkort met de trein naar Antwerpen? Dan hebben wij de perfecte aanbieding voor u geselecteerd. Wij speuren dagelijks het web af voor de laagste prijzen om stedentrips zo betaalbaar mogelijk te maken voor de Nederlandse reiziger. Wanneer u gebruik maakt van een treinkaartjes actie of vroegboekkorting kan een treinreis naar Antwerpen al vanaf € 19,- geboekt worden. Het is een prachtige stad en duizenden Nederlanders maken jaarlijks gebruik van dit traject voor een stedentrip of zakelijke aangelegenheid.

Lees meer: Trein naar Antwerpen

Trein naar Brussel

Trein naar Brussel

Wilt u binnenkort met de trein naar Brussel? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 29! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 39,- en een Weekendretour voor € 37,50 boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Brussel in de top 3 van Europese bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Brussel om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Lees meer: Trein naar Brussel

Trein naar Brugge

Trein naar Brugge

Wilt u binnenkort met de trein naar Brugge? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 32! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 68,- en een Weekendretour voor € 63,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Brugge in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Brugge om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Lees meer: Trein naar Brugge

Trein naar Gent

Trein naar Gent

Wilt u binnenkort met de trein naar Gent? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 28! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 59,- en een Weekendretour voor € 55,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Gent in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Gent om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Lees meer: Trein naar Gent

Trein naar Mechelen

Trein naar Mechelen

Wilt u binnenkort met de trein naar Mechelen? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 24! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 49,- en een Weekendretour voor € 46,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Mechelen in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Mechelen om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Lees meer: Trein naar Mechelen

Trein naar Leuven

Trein naar Leuven

Wilt u binnenkort met de trein naar Leuven? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 27! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 56,- en een Weekendretour voor € 53,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Leuven in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Leuven om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Lees meer: Trein naar Leuven

Trein naar Luik

Trein naar Luik

Wilt u binnenkort met de trein naar Luik? Dan is dit uw kans, want tickets naar deze geweldige stad zijn al verkrijgbaar vanaf € 31! Daarbij kunt u een Superdagretour België voor € 59,- en een Weekendretour voor € 56,- boeken. Deze tarieven maken het voor duizenden reizigers mogelijk om een goedkope stedentrip te boeken en er even tussenuit te gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Luik in het rijtje van populairste Belgische bestemmingen staat. Niet alleen zakelijke reizigers, maar tevens duizenden vrijetijdsreizigers trekken jaarlijks met de trein in de richting van Luik om te shoppen, te feesten en te ontspannen.

Lees meer: Trein naar Luik

Alle rechten voorbehouden | Treinkaartjes actie | Goedkoop-treinkaartje.nl | Goedkope-busreis.nl |

Deel deze pagina!

Close