Goedkoop treinkaartje naar België

Een dagje winkelen, stedentrip of er even tussenuit? Ontdek de leukste Belgische bestemming en reis comfortabel per IC Brussel, Thalys of Eurostar. Bestel goedkope treinkaartjes naar België al vanaf 9 euro bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bank en B-Europe.

Elke dag vertrekken er meer dan 30 treinen vanaf Nederlandse treinstations naar diverse bestemmingen in België met een rechtstreekse verbinding. Zo reis je met een minimale reistijd naar steden als Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Mechelen en Luik.

De goedkope treinkaartjes naar België zijn tot 7 dagen voor vertrek verkrijgbaar, waarbij tarieven voor tickets doordeweeks voordeliger zijn, als in het weekend. Ga je een weekendje weg? Kijk dan eens naar tickets en hotelovernachtingen van donderdag t/m zaterdag of zaterdag t/m maandag. Je bespaart op zowel een treinticket als hotelovernachting.

Trein naar Belgie

Goedkope treinkaartjes voor trein naar België

Bekijk het overzicht van leuke Belgische bestemmingen die je zeker gezien moet hebben. Vervolgens bestel je goedkope treinkaartjes voor de trein naar België eenvoudig via onze website.

Antwerpen vanaf 20 euro

Antwerpen is een stad in de Vlaamse regio van België. Het is de op een na grootste stad van het land en heeft een bevolking van ongeveer 525.000 mensen. De stad staat bekend om haar rijke geschiedenis, architectuur en culturele scene.

Enkele populaire bezienswaardigheden in Antwerpen zijn het Centraal Station, de Antwerpse Zoo, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Rubenshuis museum en het Modemuseum Antwerpen. De stad is ook beroemd om haar diamantindustrie en herbergt veel diamantairs en slijpers.

Deze fascinerende bestemming in België heeft meer. Het is namelijk een belangrijke internationale haven en een knooppunt voor transport en logistiek. De stad heeft een diverse economie, met industrieën zoals de petrochemie, biotechnologie en farmacie. Antwerpen is ook een populaire bestemming voor winkelen, dineren en uitgaan.

De officiële talen die gesproken worden in Antwerpen zijn Nederlands en Frans, maar Engels is wijdverspreid en begrepen. De stad heeft een gematigd zeeklimaat, met milde winters en koele zomers.

Brugge vanaf 29 euro

Brugge is een stad in het noordwesten van België en is de hoofdstad van de provincie West-Vlaanderen. De stad heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om haar goed bewaard gebleven middeleeuwse architectuur, grachten, bruggen en pleinen.

Enkele populaire bezienswaardigheden in Brugge zijn de Grote Markt, het Belfort, de Basiliek van het Heilig Bloed, het Stadhuis, de Onze-Lieve-Vrouwekerk en het Groeningemuseum. Het historische centrum van Brugge staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Deze Belgische stad is een populaire bestemming en trekt jaarlijks miljoenen toeristen. De stad heeft een breed scala aan restaurants, cafés en winkels, en staat bekend om haar chocolade, bier en kantklossen.

De stad is ook een belangrijke haven en handelscentrum, met de haven van Zeebrugge als een van de belangrijkste havens van Europa. Brugge heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers en is gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto of bus vanuit andere delen van België en Europa.

Brussel vanaf 25 euro

Brussel is de hoofdstad van België en van de Europese Unie en heeft een bevolking van ongeveer 1,2 miljoen mensen. De stad is gelegen in het centrale deel van België en heeft een rijke geschiedenis en cultuur.

Enkele populaire bezienswaardigheden in Brussel zijn de Grote Markt, het Atomium, het Koninklijk Paleis van Brussel, de Sint-Michiels en Sint-Goedelekathedraal en het Manneken Pis standbeeld. Brussel is ook bekend om zijn vele musea, waaronder het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten en het Magritte Museum.

De stad is een belangrijk politiek en economisch centrum en is de thuisbasis van vele Europese instellingen, waaronder de Europese Commissie en het Europees Parlement. De stad heeft een bloeiende horeca- en uitgaanscultuur, met talloze restaurants, cafés en bars.

De stad is gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto of vliegtuig en heeft een uitgebreid openbaar vervoerssysteem, waaronder metro’s, bussen en trams. Brussel heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers en is een diverse en kosmopolitische stad waar veel verschillende talen worden gesproken.

Gent vanaf 29 euro

Gent is een stad in het noordwesten van België en is de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen. De stad heeft een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed en is bekend om haar middeleeuwse architectuur en kanalen.

Enkele populaire bezienswaardigheden in Gent zijn het Gravensteen kasteel, de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk, de Korenmarkt en het Belfort. Gent heeft ook een bloeiende kunst- en cultuurscene, met tal van musea, galerijen en theaters.

De bestemming staat bekend als belangrijke universiteitsstad en heeft een levendige studentengemeenschap. Het is ook een belangrijk economisch centrum en een knooppunt voor de textiel-, staal- en chemische industrie. Gent is bekend om haar culinaire hoogstandjes, waaronder Gentse waterzooi, een traditioneel gerecht met kip en groenten.

De stad is gemakkelijk bereikbaar met de trein of auto en heeft een uitgebreid openbaar vervoerssysteem, waaronder bussen en trams. Gent heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers.

Luik vanaf 18 euro

Luik is een stad in het oosten van België en is de hoofdstad van de provincie Luik. De stad ligt aan de Maas en heeft een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed.

Enkele populaire bezienswaardigheden in Luik zijn de Sint-Pauluskathedraal, het Paleis van de Prins-bisschoppen, het Aquarium-Museum, de Montagne de Bueren en het Musée de la Boverie. Luik is ook bekend om zijn beroemde jaarlijkse kerstmarkt en andere culturele evenementen.

Eveneens mooi is het prachtige Luik. Het is een belangrijk economisch centrum en heeft een bloeiende industrie, waaronder staal, chemie en voeding. Het is ook de thuisbasis van de Universiteit van Luik, die een belangrijke rol speelt in de stad en de regio.

De stad is gemakkelijk bereikbaar met de trein of auto en heeft een uitgebreid openbaar vervoerssysteem, waaronder bussen en trams. Luik heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers en biedt tal van culinaire hoogstandjes, waaronder de beroemde Luikse wafels en ambachtelijke bieren.

Mechelen vanaf 29 euro

Mechelen is een stad in de provincie Antwerpen, in het centrum van België. Het is een historische stad met veel architectonische en culturele bezienswaardigheden.

Enkele populaire bezienswaardigheden in Mechelen zijn de Sint-Romboutskathedraal, de Sint-Janskerk, het Hof van Busleyden en het Paleis van Margareta van Oostenrijk. Mechelen is ook bekend om zijn talloze musea, waaronder het Speelgoedmuseum, het Schepenhuis Museum en het Museum Hof van Busleyden.

De bestemming kent een uitstekende bereikbaarheid, het is namelijk een belangrijk spoorwegknooppunt en is gemakkelijk bereikbaar per auto of trein. Het openbaar vervoer in de stad bestaat voornamelijk uit bussen en stadsfietsen. Mechelen heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers.

Mechelen heeft een levendige cultuur- en kunstscene, met veel festivals en evenementen het hele jaar door, waaronder het Muziekfestival Mechelen en de Maanrock-festival. De stad is ook beroemd om zijn ambachtelijke bieren, waaronder de Gouden Carolus.

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *