Eurostar

De Eurostar trein is al jaren de comfortabele, snelle en voordelige verbinding tussen Amsterdam en Londen. Om gebruik te maken van de Eurostar dient u per Thalys of IC Brussel naar Brussel Zuid te reizen, waarna u kunt overstappen voor het laatste gedeelte van uw reis. De treinen van Eurostar beschikken over ruime zitplaatsen, voldoende bagageruimte en catering. Met een reistijd van slechts 4 uur en 38 minuten brengt de trein u van Amsterdam naar Londen voor slechts € 49.

U bespaart op tolwegen, brandstof en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet op de weg te letten, kunt u heerlijk ontspannen en rustig van het landschap genieten. Treintickets voor de Eurostar kunt u 3 maanden van tevoren boeken, bagage is inbegrepen en online betaalt u geen boekingskosten. De overstap naar een Eurostar trein kan in Brussel (midi) Zuid worden gemaakt.

Eurostar Traject

Traject van Eurostar

Zoals in de bovenstaande afbeelding aangegeven zijn opstapstations binnen Nederland Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. Echter is het ook mogelijk om per IC Brussel naar Brussel Zuid te reizen. Zo kunt u tevens opstappen op station Den Haag, Dordrecht en Roosendaal.

Bagage in Eurostar treinen

  • 1 stuk handbagage
  • 1 grote reistas/koffer

Treintickets boeken voor de Eurostar

Via onze website boekt u goedkope treintickets voor de Eurostar. Eurostar treintickets zijn altijd voorzien van een rijtuignummer, zitplaatsnummer en datum. Dit staat op de trein en plattegrond aangegeven, maar u kunt uiteraard ook het personeel vragen om hulp als u er niet uitkomt. Tickets voor deze wereldberoemde bestemming in Engeland zijn al verkrijgbaar vanaf € 49! Wees er echter snel bij (3/4 maanden van tevoren), zodat u profiteert van vroegboekkorting. De tarieven van Eurostar treinkaartjes zullen snel oplopen.

Vroegboeken = voordelig reizen

Trein Eurostar


Terug naar: Overzicht treinen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *