OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein)

De OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) is al jaren de comfortabele, snelle en voordelige verbinding tussen Amsterdam en Londen. Om gebruik te maken van de OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) dient u per Thalys of IC Brussel naar Brussel Zuid te reizen, waarna u kunt overstappen voor het laatste gedeelte van uw reis. De treinen van OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) beschikken over ruime zitplaatsen, voldoende bagageruimte en catering. Met een reistijd van slechts 4 uur en 38 minuten brengt de trein u van Amsterdam naar Londen voor slechts € 49.

U bespaart op tolwegen, brandstof en parkeerkosten. Daarbij hoeft u niet op de weg te letten, kunt u heerlijk ontspannen en rustig van het landschap genieten. Treintickets voor de OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) kunt u 3 maanden van tevoren boeken, bagage is inbegrepen en online betaalt u geen boekingskosten. De overstap naar een OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) trein kan in Brussel (midi) Zuid worden gemaakt.

OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein)

OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) Trajecten

De OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) vertrekt dagelijks vanaf station Düsseldorf naar verschillende eindbestemmingen, als Wenen, München en Innsbruck. Voor het eerste deel van de reis raden wij aan de ICE International te nemen voor een soepele overstap en een minimale reistijd.Tevens is de OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) de eerste trein voor de reis naar Italië, Tsjechië en Hongarije.

OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) naar München

Vanaf Düsseldorf vertrekt elke dag om 20:54 uur de OBB Nightjet naar München.

OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) naar Innsbruck

Vanaf Düsseldorf vertrekt elke dag om 20:54 uur de OBB Nightjet treindeel 421 naar Innsbruck. Onderweg stopt de trein nog op station München, Kufstein en Wörgl.

OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) naar Wenen

Vanaf Düsseldorf vertrekt elke dag om 20:54 uur de OBB Nightjet treindeel 40421 naar Wenen. Onderweg stopt de trein nog op station Passau en Linz.

Treintickets boeken voor de OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein)

Via onze website boekt u goedkope treintickets voor de OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein). OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) treintickets zijn altijd voorzien van een rijtuignummer, zitplaatsnummer en datum. Dit staat op de trein en plattegrond aangegeven, maar u kunt uiteraard ook het personeel vragen om hulp als u er niet uitkomt. Tickets voor deze trein zijn te boeken vanaf € 49 via onze website! Wees er echter snel bij (3/4 maanden van tevoren), zodat u profiteert van vroegboekkorting. De tarieven van OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) treinkaartjes zullen snel oplopen.

Bagage in OBB Nightjet (nachttrein/slaaptrein) treinen

  • 1 stuk handbagage
  • 1 grote reistas/koffer
  • 1 paar ski’s/snowboard

Vroegboeken = voordelig reizen

OBB Nightjet logo


Terug naar: Overzicht treinen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *