Twee vrouwen overleven aanrijding met trein

Twee vrouwen in Indiana zijn vrijgekomen met de schrik van hun leven. Het tweetal liep op het spoor over een 24 meter hoge brug, terwijl er een trein aan kwam. De twee vrouwen begonnen te rennen, maar gaven de moed al snel op. Vervolgens zijn de twee vrouwen op het middenstuk van het spoor gaan liggen, waardoor de trein over beide dames is heengereden.

De trein kwam met ongeveer 40 kilometer per uur aangereden en had ongeveer 100 wagonnetjes achter de locomotief hangen. De machinist zag het tweetal wel, maar kon niet voorkomen dat de 14.000 ton zware trein over het tweetal heenreed. Hierop alarmeerde de machinist direct de lokale politie, omdat hij dacht dat hij het tweetal had overreden. Toen de trein tot stilstand was gekomen, kropen de dames onder het treinstel uit en gingen ze ervandoor. De machinist heeft nog gevraagd of alles goed was, waarop de vrouw antwoorden dat ze alleen een beetje last had van haar teen. Daarna gingen ze weg, omdat ze bang waren voor een boete.

Op het spoor lopen wordt al jaren afgeraden.

Gelukkig is de trein niet ontspoord

De CEO van de spoorwegen in Indiana heeft gezegd dat mensen nog altijd niet op de hoogte zijn van de gevolgen van spoorlopen. Daarbij is dit één van de meest wonderbaarlijke gebeurtenissen van de afgelopen 40 jaar. Niet alleen het leven van de vrouwen is gespaart gebleven, maar tevens is de trein niet ontspoord door de noodstop. De trein had van de spoorbrug kunnen vallen met alle gevolgen van dien.

Tom Hoback (CEO) is blij met het huidige verloop en hoopt dat mensen het spoor zullen mijden in de toekomst.