Ongeluk met caravan bij spoorwegovergang Roosendaal

Afgelopen week is een caravan op een spoorwegovergang bij Roosendaal blijven hangen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk, want de dader is niet bij de caravan gebleven. Er is gelukkig niets ernstigs gebeurd, omdat de spoordiensten tijdig werden gealarmeerd. De politie doet nog onderzoek naar de dader, maar gaat voorlopig uit van een ongeluk.

Drama op spoorwegovergang bij Rosmalen

Dodelijk ongeluk bij Rosmalen

Bij Rosmalen konden de spoordiensten niet op tijd worden gewaarschuwd en kwam een bestuurder van een auto op het spoor terecht. Een aanstormende trein kon niet op tijd remmen, waardoor hij de auto heeft geschept. Volgens de politie was het nog niet duidelijk of er meer gewonden zijn gevallen, omdat de auto vastzat onder de trein. De brandweer en hulpdiensten zijn nog bezig met bergingswerkzaamheden en kunnen hier pas later meer duidelijkheid over geven.

Het treinverkeer tussen Oss en Den Bosch heeft hierdoor de hele middag stilgestaan. Reizigers moesten rekening houden met 30 tot 45 minuten vertraging en konden gebruik maken van vervangend busvervoer op het traject.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *