Goedkope treinkaartjes in 2014

In 2014 zijn er weer heel wat treinkaartjes acties geweest. Zo zijn heel wat treinreizigers weer blij gemaakt met goedkope treinkaartjes. NS dagkaarten werden verkocht met ruim 70% korting, waardoor een dagretour van ruim € 50,- ineens voor € 15,- verkrijgbaar is. We mogen dus gerust stellen dat de goedkope treinkaartjes ook in 2014 weer volop verkrijgbaar zijn.

Daarnaast is er een heus handelsplein ontstaan voor ongebruikte NS dagkaarten en worden verlopen NS dagkaart acties via de rode knop op onze website verkocht voor slechts 23,- euro.

Treinkaartjes acties houden reizigers op het juiste spoor!

5 dagkaart acties in het afgelopen half jaar

In het afgelopen half jaar hebben winkelketens in totaal voor 5 NS dagkaart acties gezorgd. Hierdoor konden duizenden reizigers in 2014 profiteren van goedkope treinkaartjes en dit gaat het komende half jaar alleen maar meer worden. Onlangs werd er aandacht besteed aan de dagkaart acties in 2014 en de overige treinkaartjes acties.

Wil jij er binnenkort even tussenuit of een dagje winkelen met vriendinnen? Dan kan je met een treinkaartjes actie enorm besparen op de reiskosten, waardoor je meer geld overhoudt voor andere dingen. Wees daarom geen dief van je eigen portemonnee en maak gebruik van de trein acties!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *