NS lanceert webshop Spoordeelwinkel

  • Grootste aanbieder van dagjes weg met de trein
  • Complete uitstapjes met minimaal 30 procent korting

Een museumbezoek, dagje naar de sauna of meerdaagse stedenstrip. Vanaf nu kan iedereen bij de spoordeelwinkel terecht voor uitjes met de trein. De nieuwe webshop – een initiatief van NS – is de grootste aanbieder van dagjes weg met de trein. Bezoekers kunnen kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod complete uitjes inclusief treinkaartje, met altijd minstens 30 procent korting. NS wil met de webshop mensen inspireren en activeren om erop uit te gaan met de trein.

De uitstapjes op www.spoordeelwinkel.nl zijn verdeeld over vijf categorieën: weekendje weg, dagje uit, cultuur & muziek, fun & actief en ontspannen. Zo kunnen bezoekers een dagje pretpark boeken, maar ook een diner, festival of hotelovernachting. Altijd inclusief treinkaartje. Zo kan men in de maand juli en augustus bijvoorbeeld een NS Dagkaart plus toegang tot de Hermitage kopen  voor € 25,-.

Één klik op de muis
Op www.spoordeelwinkel.nl kunnen mensen inspiratie opdoen voor een heerlijk uitje met de trein. Bovendien is het behalve voordelig ook heel eenvoudig. Met één klik op de muis koop je een compleet uitstapje en betaal je één bedrag voor de treinretour en het uitje. Daarnaast is het een mooie manier om mensen te laten ervaren hoe ontspannen het is om met de trein naar de plaats van bestemming te reizen.

Lees Meer: http://www.ns.nl/over-ns/nieuwscentrum/nieuwsberichten/2011/7/ns-lanceert-webshop-spoordeelwinkel.nl.html

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *