Man komt om op spoorwegovergang Coevorden

Een 35-jarige inwoner van Coevorden is afgelopen week omgekomen op een spoorwegovergang in zijn woonplaats. De man was zijn hond aan het uitlaten en negeerde hierbij de dichte spoorbomen. De aanstormende trein kon niet meer stoppen, waardoor een botsing onvermijdbaar was. Het ongeluk dat hierop volgde was fataal voor zowel de man als hond, waarna het treinverkeer tussen Coevorden en Nieuw-Amsterdam direct werd stilgelegd. Reizigers moesten hierdoor overstappen op vervangend busvervoer en werden op weg geholpen door hulpdiensten.

Eerder dacht de politie aan een zelfdoding, maar na het bekijken van de camerabeelden blijkt het om een ongeluk te gaan. Over de identiteit van de man is nog niet veel bekend, behalve dat het een man van ongeveer 35 jaar oud is. Ook zijn hond is omgekomen bij de aanrijding met de trein.

Het treinverkeer tussen Coevorden en Nieuw-Amsterdam heeft enige uren stilgelegen. Reizigers werden aangeraden om een andere route te kiezen of gebruik te maken van vervangend vervoer. Later waren de werkzaamheden aan het spoor afgerond en was de machinist opgevangen door hulpdiensten. Het treinverkeer kwam daarna weer op gang en reed weer volgens de normale dienstregeling.

{mymaplocation id=369, 330 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *