NS Seizoensretour

De NS Seizoensretour is ook in het najaar van 2019 weer verkrijgbaar bij NS. Voor slechts € 37 koopt u drie Weekenddagretours die u op één zaterdag of zondag kunt in zetten in drie verschillende periodes. Bij aankoop van deze treinkaartjes actie ontvangt u drie vouchercodes die u op 3 verschillende dagen kunt verzilveren. Denk u dit jaar drie keer gebruik te maken van de trein? Dan bespaart u met deze actie waarschijnlijk al tientallen euro’s en raden wij u aan om deze direct te bestellen via de onderstaande knop!NS Seizoensretour

NS Seizoensretour bestellen

De NS Seizoensretour is tot en met 2 juni te bestellen, waarna u in drie verschillende seizoenen profiteert van korting in de trein. De voordelige weekenddagretours zijn onderdeel van de NS Treinpakkers, evenals de NS Lentetoer. in een andere periode te verzilveren. Hieronder vindt u de drie verschillende reisperiodes nogmaals terug.

Bekijk aanbieding

  • Prijs (2e klas): € 36 (€ 12 per stuk)
  • Prijs (1e klas): € 42 (€ 14 per stuk)
  • Verkoop: t/m 02 juni 2019
   1. Lente: reizen tot en met 30 juni 2019
   2. Winter: 01 juli tot en met 30 september 2019
   3. Voorjaar: 01 oktober tot en met 31 december 2019

Ook bij gebruik van 2 vouchercodes bespaart u op uw reiskosten!

NS Seizoensretour actie is goedkoop!

Dagretours zijn nooit zo goedkoop en dat maakt de NS Seizoensretour actie uniek! Waarschijnlijk zullen de weekenddagkaarten dit jaar niet meer goedkoper worden, dus wij raden u aan om gebruik te maken van deze aanbieding. Wilt u meer weten over de voorwaarden voor de Seizoensretour aanbieding van de NS? Klik dan op de bestel knop en lees de voorwaarden goed door, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Seizoensretour 2019

Reis goedkoop met de trein met de NS Seizoensretour in 2019. Maak gebruik in drie verschillende seizoenen. Bekijk hieronder de geldigheid per seizoen/periode.

 • Lente: reizen tot en met 30 juni 2019
 • Winter: 01 juli tot en met 30 september 2019
 • Voorjaar: 01 oktober tot en met 31 december 2019

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen m.b.t. de seizoensretour in 2018.

Kunnen meerdere personen van deze actie gebruik maken

De NS Seizoensretour is op naam en kan maar door één persoon worden gebruikt. Dit wordt bij het bestelproces aangegeven.

Kan ik alle tickets in één periode gebruiken?

Er kan maar 1 ticket van de NS Seizoensretour per reisperiode worden gebruikt. U kunt dus niet alle tickets in één periode gebruiken.

Kan ik kinderen meenemen met deze aanbieding?

Kinderen reizen voor € 2,50 met u mee bij aanschaf van een NS Railrunner.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *