Jongen (Dion) valt in slaap en zit vast in trein

Afgelopen week is een jongeman (Dion) vast komen te zitten in de trein, nadat hij in slaap was gevallen op het traject van Haarlem naar Enkhuizen. Toen hij ruim 3 uur later wakker werd had hij geen idee waar hij was en wist hij nog niet dat de machinist hem had achtergelaten. Hij zocht direct contact met zijn moeder en vertelde het verhaal, waarna hij nog heeft geprobeerd om de NS aan de lijn te krijgen. Helaas was de stroom van zijn mobiele telefoon op, waardoor hij op zichzelf was aangewezen.

Trein actie

Dion plaatste een succesvol bericht op Facebook.

 

Hij wist de aandacht van het personeel te wekken

Eigenlijk raakte hij kort daarop in paniek en probeerde een ruit in te slaan om zo de deur vanaf de buitenkant open te maken. Hij slaagde hier echter niet in, maar zag dat er een trein naderde. Hij heeft vervolgens gewacht tot de trein tot stilstand was gekomen en de aandacht van het personeel geprobeerd te wekken. Gelukkig zag het personeel van de NS de jongeman, waarna hij uit de trein werd gehaald.

{mymaplocation id=238,240,188 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Hij heeft nog even een bericht op Facebook geplaatst die direct werd verspreid door vrienden/familie/collega’s. Hierop is zijn bericht ruim 35 duizend keer geliked en is het één van de meest succesvolle treinslapers. Hieronder hebben we een afbeelding toegevoegd van zijn bericht en de vele Likes/Shares/reacties die dit met zich meebracht.

Slapen in trein