Verschillende dagkaart acties

In oktober 2014 zijn er weer 3 dagkaart acties langs gekomen. Zo was het mogelijk om de Kruidvat dagkaartHema dagkaart en de La Place dagkaart te bestellen via het internet en fysieke filialen. Met de Kruidvat dagkaart actie was het mogelijk om een Weekend vervoersbewijs te bemachtigen voor slechts € 13,99. Hiermee kon tot 25 januari 2015 één dag in het weekend onbeperkt worden gereisd met treinen van de NS, Arriva, Syntus, Breng, Connexxion en Veolia. Tegelijkertijd was het mogelijk om de La Place dagkaart en de Hema dagkaart aan te schaffen, waardoor er in de afgelopen periode werkelijk een overschot aan dagkaarten was. Bij de acties van Hema en La Place kreeg men er zelfs een lunch bij, maar de prijs was dan ook iets hoger.

Benieuwd of er momenteel nog een treinkaartjes actie lopende is? Bekijk de pagina’s!

Dagkaart actie

Dagkaart acties van verschillende aanbieders in oktober 2014,.

Nog een treinkaartjes actie nodig?

Het jij voor de komende maanden nog een treinkaartjes actie nodig? Op onze website vindt u de laatste NS acties, waardoor u altijd als eerste kunt profiteren van de meest actuele aanbiedingen rondom het Nederlands- en buitenlands treinverkeer. Op deze manier hoeft u nooit teveel te betalen en geniet u van hoge kortingen op treinkaartjes. Veel reizigers besparen jaarlijks tientallen tot wel honderden euro’s met de trein/dagkaart acties.

Heeft u er weleens gebruik van gemaakt? Bekijk onze aanbieders en ontdek welke kortingsacties er momenteel lopende zijn!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *