Dalvoordeel actie herfst 2014

Ook in de herfst van 2014 heeft de NS weer een NS Dalvoordeel actie georganiseerd. Hiermee wil de NS haar abonnementen promoten en ervoor zorgen dat reizigers massaal gebruik maken van dit abonnement. Het scheelt vaak tientallen euro’s per maand en veel reizigers hebben het abonnement er al binnen enkele ritten uit. Zo betaald u het eerste jaar slechts € 29, terwijl u het hele jaar lang profiteert van 40% korting op iedere treinreis. Daarbij zijn 3 medereizigers toegestaan met dit abonnement en kunt u er gratis een Kids Vrij abonnement op laten zetten voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Veel reizigers schaffen dit abonnement ieder jaar opnieuw aan, omdat u het er al binnen enkele ritten uit heeft.

Enkele rekenvoorbeelden:

  1. Een retourtje van Amersfoort naar Den Haag is normaal gesproken € 25,50 en met een Dal Voordeelabonnement slechts € 16,60! U heeft het abonnement dan al binnen 3 retourtjes terugverdiend!
  2. Een retourtje van Groningen naar Amsterdam is normaal gesproken € 49,40 en met een Dal Voordeelabonnement slechts € 29,60! U heeft het abonnement dan al binnen 2 retourtjes terugverdiend!

Treinkaartjes actie

Betaalbare prijzen bij aanschaf van een NS Dalvoordeel abonnement.

Elke treinreis een treinkaartjes actie

Met het NS Dalvoordeel abonnement profiteert u eigenlijk elke treinreis van de prijzen van een treinkaartjes actie. U ontvangt standaard 40% korting op iedere treinreis, waardoor u eigenlijk altijd goedkoper uit bent. Het reizen met de trein wordt weer betaalbaar met dit abonnement en daarom raden wij van Treinkaartjes-actie.nl dit abonnement aan iedereen aan. Zeker wanneer u regelmatig met de trein reist is dit ideaal!

Trein/Dagkaart acties

Gaat u incidenteel met de trein, maar wilt u toch profiteren van hoge kortingen? Dan raden wij u aan om onze Facebook pagina te liken en uw e-mail achter te laten voor onze nieuwsbrief, zodat we u een bericht kunnen sturen bij het bekend maken van een nieuwe NS dagkaart actie! Op deze manier bent u er als eerste bij en loopt u niet het risico dat de trein actie al uitverkocht is.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *