Treinkaartjes met korting in februari 2020

Heb jij al wat ondernomen in januari? De eerste maand van 2020 is alweer bijna om, maar niet getreurd. Ook in februari zijn er weer treinkaartjes met korting verkrijgbaar. Zo bestel je bij ActieVanDeDag, NS en VakantieVeilingen voordelige dagretours en enkele reis tickets. Hiermee reis je niet alleen goedkoop met de trein in februari, want ook de hele maand maart zijn deze treinkaartjes acties nog geldig! Kijk ook gerust even op onze website op de pagina van ActieVanDeDag of VakantieVeilingen.

Treinkaartjes met korting

Eigenlijk worden alle treinkaartjes met korting verstuurd als couponcode. Deze dien je vervolgens zelf online te verzilveren. Dit is verder geen probleem, aangezien je het verzilverproces in enkele stappen en minuten afrond. Zo hoef je alleen reis- en contactgegevens op te geven, waarna het e-ticket per e-mail wordt verzonden. Ook reizen met treinkaartjes? Bekijk het aanbod!

Enkele Reis 2e klas

Met de treinkaartjes enkele reis 2e klas van VakantieVeilingen reis je voordelig met de trein op een traject naar keuze. Het traject moet wel binnen Nederland zijn en hoef je bij de bestelling nog niet te vermelden.

Pas wanneer je de tickets verzilverd is dit vereist. De enkele reis is geldig in de daluren en het weekend in de reisperiode tot en met 31 maart 2020.

Enkele Reis 1e klas

Ook kan je treinkaartjes 1e klas kopen bij VakantieVeilingen. Hiermee reis je voordelig in eerste klas treinstellen, maar deze zijn wel enkel te gebruiken in het weekend.

Super handig voor een weekendje weg of evenement. Te gebruiken tot en met 31 maart 2020.

NS dagretour bij ActieVanDeDag

Naast de treinkaartjes met korting is er ook een goedkope NS dagretour te koop bij ActieVanDeDag. Voor 19 euro ontvang je de retour en reis je tussen twee steden naar keuze. Ook deze kortingskaartjes zijn gebonden aan de daluren. Je kan daarom zowel in de ochtend- als de middagspits niet reizen met deze actietickets.

Altijd te gebruiken voor een dagje shoppen, bezoek aan familie of uitstapje!