5 tips: Goedkope treinkaartjes in december 2019

Ben jij opzoek naar goedkope treinkaartjes in december 2019? Naast de treinkaartjes acties die wij elke maand weer promoten zijn er nog een aantal andere mogelijkheden om goedkoop met de trein te reizen. Denk hierbij aan voordelige treinkaartjes naar het buitenland, reizen met kinderen en groepskorting. Ook zo benieuwd? Lees dan direct onze tips voor goedkope treinkaartjes in december 2019.

1.) Goedkope treinkaartjes, dagkaarten en dagretours

Er zijn deze maand weer een aantal aanbiedingen lopende. Hierbij moet je denken aan goedkope treinkaartjes, dagretours en dagkaarten. Deze worden in december aangeboden door de NS Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Ook profiteren? Bekijk de lopende treinkaartjes acties of volg ons op Facebook.

2.) Groepskorting met groepsticket

Voor groepen vanaf 4 personen is er het NS Groepsticket. Hiermee reis je voor 8 euro per persoon op een traject naar keuze in de daluren of het weekend. Heb je een grotere groep? Dan krijg je nog meer korting op een NS groepsticket en betaal je slechts 5,21 euro.

3.) NS Meereisretour van de Treinpakkers

Misschien wel het voordeligste kaartje deze maand is de NS Meereisretour. Deze is verkrijgbaar als onderdeel van de treinpakkers voor een bedrag van 8,95 euro. Hiermee reis je op hetzelfde traject en in dezelfde reisklasse mee met een reiziger met een geldig reisproduct. Hierbij zijn kortingskaartjes uitgesloten. De Meereisretour met korting is te koop en geldig tot en met 5 januari 2020.

4.) Kinderen en korting

Heb je een kortingskaartje gekocht, maar wil je één of meerdere kinderen meenemen? Dat kan! Met een NS railrunner of het Kids vrij abonnement kan je een kortingskaartje combineren. Op deze manier reis je met kinderen voordelig met de trein en wordt een uitstapje of bezoekje weer betaalbaar.

5.) Treinkaartjes naar het buitenland

Een dagje of weekendje naar het buitenland? Boek treinkaartjes naar het buitenland voordelig met vroegboekkorting. Dit is één van de belangrijkste factoren bij de prijsbepaling van treinkaartjes. Naast het moment van boeken zijn de reisklasse, het traject en de wijzigingsmogelijkheden van invloed op de prijs.

Wanneer is vroegboeken voor treinkaartjes naar het buitenland?

Afhankelijk van de bestemming kan er in verschillende periodes worden geboekt voor een goedkoop treinkaartje. Hieronder een overzicht, waarin dit wordt duidelijk gemaakt.

  • Voor bestemmingen in België, Frankrijk en Groot-Brittannië boek je het voordeligst 3 tot 4 maanden voor vertrek.
  • Voor bestemmingen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Tsjechië boek je 3 tot 6 maanden voor vertrek met korting.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *