Treinkaartjes en dagretours in februari 2020

Ja ja, het jaar is weer in volle gang en dat betekend dat je weer uitjes kan plannen! De koude dagen lijken voorbij en daarmee wordt een dagje wandelen, fietsen of genieten weer een optie. Ga op pad met kinderen, vrienden of de hond. Ga een dagje naar een leuke stad in Nederland, de kust of één van de schitterende natuurgebieden. Er is nog zoveel moois en dat alles binnen handbereik met goedkope treinkaartjes of dagretours.

ActieVanDeDag: NS Dagretour met korting

Bij diverse partijen zijn er weer voordelige dagretours verkrijgbaar. Zo bestel je bij ActieVanDeDag tijdelijk een NS Dagretour met korting. De aanbieding is alleen online verkrijgbaar en geldig tot en met 31 maart 2020.

Lees meer: ActieVanDeDag Dagretour

Reis retour naar een stad naar keuze. De NS dagretour met korting is geldig in treinen van NS, Arriva, Breng, Blauwnet, Connexxion, Keolis en Veolia. Handig want op deze manier kan je naar elke uithoek van het land. Daarbij is de dagretour van ActieVanDeDag gebonden aan de daluren, feestdagen en het weekend. Dat betekend dat je de NS dagretour doordeweeks voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Op feestdagen, zaterdag en zondag kan je de kortingskaartjes de hele dag gebruiken.

VakantieVeilingen: Goedkope treinkaartjes

Naast de voordelige NS dagretour van ActieVanDeDag zijn er ook goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. De goedkope treinkaartjes van VakantieVeilingen maken het mogelijk om spontaan iets te ondernemen of een weekendje weg te plannen. Het gaat om treinkaartjes enkele reis die met flinke korting worden aangeboden.

Lees meer: VakantieVeilingen Treinkaartjes

Een enkele reis daluren (2e klas) voor 11,50 euro en een enkele reis weekend (1e klas) voor 14 euro. Zo krijg je 57 procent korting op de enkele reis daluren en wel 75% op de enkele reis weekend. Profiteer ook van deze gigadeal en plan een leuk dagje weg!

Wandelen: Met de trein naar Maastricht

Ga een dagje wandelen en neem eventueel kinderen mee op dit avontuur. Ga bijvoorbeeld eens met de trein naar Maastricht. Een treinkaartjes actie is goed te combineren met een railrunner. In de omgeving van Maastricht kan je geweldig wandelen en ontdek het centrum. Rust even uit op een terrasje en ontdek de schoonheid van het oude stadshart.

Fietsen: Fietsen door natuurgebied de Oostvaardersplassen

Een unieke tocht vind je in Flevoland. Je stapt uit bij station Lelystad en volgt een fietspad richting Almere dat parallel loopt aan het spoor. Vervolgens kom je in een prachtig natuurgebied met wilde paarden, herten, otters en groepen vogels. Naar eigen behoefte kan je de route afmaken naar het centrum van Almere of deze halverwege afronden en stoppen bij station Almere Oostvaarders.

Heb je een mountainbike? Dan is er middenin de Oostvaardersplassen een mountainbike traject aangelegd door staats bosbeheer. Een route van 14 kilometer over smalle zandpaadjes dwars door het natuurgebied.

Combineer een treinkaartjes actie of voordelige dagretour met een dagkaart fiets!

Hond: Met de trein naar het strand

Reis met de trein en hond naar station Zandvoort. Maak een wandeling langs de kustlijn en maak een kleine tussenstop bij een strandtentje in Zandvoort. Hier mag je de hond vaak aangelijnd aan de tafel houden, waarbij een bakje water gratis wordt verzorgd. Combineer de treinreis met een dagkaart hond voor een betaalbare reis.

Meer weten? Kijk op: Goedkoop-treinkaartje.nl