Treinkaartjes enkele reis in april 2019

Het is in april 2019 bij drie verschillende aanbieders mogelijk om goedkope treinkaartjes enkele reis te bestellen. Hiermee reist op een traject en reisdag naar keuze goedkoop met de trein. Zo is het bij de NS Spoordeelwinkel, VakantieVeilingen en ActieVanDeDag mogelijk om voordelige enkele reis tickets te bestellen. De vervoersbewijzen worden bij alle treinkaartjes aanbiedingen per NS e-ticket aangeleverd. Deze kunt u vervolgens op uw mobiel downloaden of uitgeprint meenemen op reis.

Treinkaartjes enkele reis

Treinkaartjes enkele reis met korting in april 2019

Met de voordelige treinkaartjes reist u op één dag met twee personen of op 2 verschillende dagen voor één persoon op een traject naar keuze. Daarnaast zijn er tickets naar vliegveld Eindhoven, Rotterdam en Schiphol verkrijgbaar met korting, waarmee een transfer naar het vliegveld per trein een goed alternatief is voor de auto. Treinkaartjes enkele reis met korting in april 2019

Lekker een dagje weg met de trein is eenvoudig en snel geregeld met een kortingskaartje van de Spoordeelwinkel, VakantieVeilingen of ActieVanDeDag. Met deze treinkaartjes aanbiedingen wordt het weer leuk om eropuit te trekken.

Treinkaartjes en La Place bij de Spoordeelwinkel

In april en mei zijn er treinkaartjes met korting verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel. Zo betaalt u € 24 voor een set van twee treinkaartjes enkele reis, waarmee een enkeltje slechts € 12 kost. De enkele reis is bij de Spoordeelwinkel verkrijgbaar tot en met 02 juni 2019 en uiterlijk te gebruiken tot en met 30 juni 2019. Bijkomend voordeel is dat u naast goedkope treinkaartjes een gratis lunch bij La Place ontvangt. De Lunch bestaat uit een sandwich en verse sap en ontvangt u op vertoon van uw voucher La Place die na betaling per e-mail wordt toegestuurd.

Treinkaartjes Enkele Reis bij VakantieVeilingen

Ook bij VakantieVeilingen is het mogelijk om een set van twee enkele reis treinkaartjes met korting te bestellen. Voor € 25 ontvangt u twee enkele reis tickets voor een reisdag en traject naar keuze binnen de reisperiode tot en met 30 juni 2019. Geldig van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Naast treinen van NS zijn de kortingskaartjes van VakantieVeilingen ook te gebruiken in treinen van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Treinkaartjes naar het Vliegveld

Een stedentrip met het vliegtuig op de planning? Dan zijn de treinkaartjes enkele reis naar vliegveld Eindhoven, Rotterdam of Schiphol misschien een goed alternatief voor de auto. Voor € 10,50 ontvangt u een enkeltje naar het vliegveld geldig tot en met 31 augustus 2019. Houdt er rekening mee dat de treinkaartjes maximaal 30 dagen voor vertrek kunnen worden verzilverd. Op de gewenste reisdag geldig van 09:00 tot en met 04:00 uur en in het weekend de hele dag.

Meer over: Treinkaartjes aanbiedingen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *