NS Dagretour en La Place in april 2019

Het is ook in april, mei en juni weer mogelijk om met korting in de trein te reizen. Bij de Spoordeelwinkel van NS bestelt u namelijk voor € 19 een voordelige NS dagretour in combinatie met een voucher lunch La Place. De voucher lunch La Place ontvangt u per e-mail en kunt u inleveren bij een restaurant van La Place voor een sandwich en verse sap. Controleer voor vertrek of er een vestiging van La Place aanwezig is op de gewenste bestemming. Het is overigens niet verplicht om de voucher lunch in te leveren.

dagretour la place

Na betaling ontvangt u een voucher lunch per e-mail en een unieke code die u kunt verzilveren voor een NS dagretour. De couponcode vult u online in, waarna u de persoons en reisgegevens invoert. Een e-ticket wordt vervolgens toegestuurd per e-mail die u mobiel kunt downloaden of uitgeprint meeneemt op reis. Met de QR-code op de e-tickets is checkt u in en uit bij OV Poortjes op treinstations.NS Dagretour met korting en lunch bij La Place.

NS dagretour met korting en La Place

De NS dagretour met korting is geldig voor een traject naar keuze op de gewenste reisdag binnen de reisperiode tot en met 30 juni 2019. Doordeweeks zijn de La Place treinkaartjes te gebruiken vanaf 09:00 uur tot en met 04:00 uur in de nacht. Op zaterdag of zondag zijn de kaartjes de hele dag geldig. Ook een NS Dagretour met korting kopen in combinatie met een lunch bij La Place? Bestel deze direct!

Bestellen: Treinkaartjes en La Place

  • Prijs: € 19
  • Verkoop: t/m 02 juni 2019
  • Reizen: t/m 30 juni 2019
  • Verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel
  • Reisproduct: NS Dagretour
  • Lunch: Sandwich en verse sap bij La Place

Meer over: Kortingskaartjes

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *