Goedkope treinkaartjes in april 2019

Ook in april zijn weer goedkope treinkaartjes verkrijgbaar, waarbij dagkaarten, dagretours en enkele reis treinkaartjes worden aangeboden met korting. Bij aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel bestelt u treinkaartjes met korting.

Goedkope treinkaartjes met korting

Goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn

Vanaf maandag 8 april zijn er weer goedkope treinkaartjes bij Albert Heijn verkrijgbaar. Dit keer bestelt u een NS dagkaart voor € 14,50 per stuk bij aankoop van drie of meer. Heeft u er één of twee nodig? Dan betaalt u € 16,50 per AH treinkaartje.

Bestellen of meer weten? Kijk op: AH Treinkaartjes actie

De AH Treinkaartjes zijn geldig in de daluren en het weekend. Het is niet toegestaan om met de treinkaartjes in de spits te reizen. Ook niet wanneer u voor de spits heeft ingecheckt. Uiterste reisdatum voor deze aanbieding is vastgesteld op 10 juni 2019.

Goedkope treinkaartjes als e-ticket

De voordelige treinkaartjes worden aangeboden als NS e-ticket en zijn voornamelijk online te bestellen. Na betaling ontvangt u een unieke code die via het internet kan worden verzilverd. Bij het verzilveren geeft u de persoonsgegevens van de reiziger op in combinatie met het gewenste traject en de gewenste reisdatum. Vervolgens ontvangt u per e-mail het vervoersbewijs per e-ticket.

Op de e-tickets staat een vierkante code vermeld, waarmee het mogelijk is om in- en uit te checken op treinstations bij poortjes. Daarbij wordt de code gebruikt door conducteurs om de geldigheid van het vervoersbewijs te bepalen.

Goedkope treinkaartjes met Korting

Er zijn op dit moment 4 enkele reis treinkaartjes met korting verkrijgbaar, waarvan twee bij ActieVanDeDag, één bij VakantieVeilingen en één bij de NS Spoordeelwinkel. Bij ActieVanDeDag is het mogelijk om een losse enkele reis te bestellen voor € 12,50. Daarnast is het bij ActieVanDeDag mogelijk om voor € 10,50 een enkeltje naar Vliegveld Schiphol Airport, Eindhoven Airport of Rotterdam Airport te bestellen. Dit is zowel voor de heen- als terugreis mogelijk.

Bij VakantieVeilingen bestelt u een set van 2 treinkaartjes enkele reis voor € 25. De treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn geldig voor 2 verschillende personen, op 2 verschillende dagen of voor één persoon.

Meer over: Treinkaartjes met korting

Als laatst zijn er treinkaartjes verkrijgbaar bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij u voor € 24 een set van twee treinkaartjes enkele reis ontvangt. Geldig voor één persoon, maar mag wel op twee verschillende dagen worden gebruikt. Daarbij ontvangt u een gratis voucher lunch bij La Place. Tegen inlevering van de voucher lunch ontvangt u een verse sap en sandwich bij een vestiging van La Place.

Alle bovenstaande treinkaartjes met korting zijn tijdelijk verkrijgbaar en geldig tot en met 30 juni 2019. De enkele reis naar het vliegveld is geldig tot en met 31 augustus 2019. Wel is op alle aanbiedingen van toepassingen dat deze doordeweeks geldig zijn vanaf 09:00 uur tot 04:00 uur in de nacht en op zaterdag en zondag de gehele dag

NS dagretour met korting

Naast de goedkope treinkaartjes enkele reis zijn er ook NS dagretours met korting verkrijgbaar. Zo is er bij ActieVanDeDag een NS dagretour verkrijgbaar voor € 23 en een Weekenddagretour voor € 18,50.

Bij de NS Spoordeelwinkel bestelt u op dit moment een NS Dagretour voor € 19 inclusief lunch bij La Place. De lunch bestaat uit een verse sap en sandwich en ontvangt u tegen inlevering van de voucher lunch. Daarbij is er bij de Spoordeelwinkel van NS een Eerste Klas dagretour verkrijgbaar voor een traject naar keuze in combinatie met een gratis tijdschrift naar keuze bij AKO. Keuze uit Happinez, Vrij Nederland, Nouveau, Quest, Cosmopolitan en Stijlvol Wonen.

Goedkope NS Dagkaart

Een reisproduct dat altijd handig is om op voorraad te hebben is de NS dagkaart. Ook in april verwachten wij de NS dagkaart met korting weer voor € 19,50 bij ActieVanDeDag. Deze zal geldig zijn in de daluren van NS. De daluren lopen van Maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 – 16:00, en 18:30 – 04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig (m.u.v. Koningsdag).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *