Treinkaartjes acties in maart 2020

Ook goedkoop met de trein? Bekijk de treinkaartjes acties in maart 2020 en profiteer! Diverse reisproducten met korting oplopend tot 75%. Zo zijn er bij verschillende winkels goedkope treinkaartjes en dagretours te bestellen. Heb je een treinkaartjes actie in maart 2020 gekocht? Dan ontvang je een code per mail. De code verzilver je in enkele stappen, waarna een reisproduct als e-ticket wordt verstuurd. Gedownload of uitgeprint neem je deze mee op reis.

Binnen 60 minuten ontvang je jouw treinkaartje en kan je vertrekken!

ActieVanDeDag: NS Dagretour met 54% korting

NS dagretour voor 19 euro bij ActieVanDeDag

Zorgeloos en voordelig met de trein? Dan koop je een NS dagretour voor 19 euro bij ActieVanDeDag. Hiermee reis je retour naar een stad naar keuze in de reisperiode tot en met 31 maart 2020. Evenals andere aanbiedingen enkel geldig in de daluren.

Lees ook: Treinkaartjes bij ActieVanDeDag

Kan je de reis niet afmaken voor de spits? Dan moet je helaas de trein verlaten, want NS wilt de drukte in treinen niet extra belasten met kortingskaartjes. Wel handig aan de dagretour is dat je de reis kan onderbreken. Dit mag enkel als het tussengelegen station op de route ligt. Je betaalt namelijk voor het traject en niet voor de begin en eindbestemming.

VakantieVeilingen: Treinkaartje Enkele Reis

Treinkaartje enkele reis voor 11,50 en een Treinkaartje Weekend Eerste Klas voor 14 euro

Bij VakantieVeilingen koop je deze maand twee verschillende treinkaartjes enkele reis. Zo koop je een enkele reis die de hele week geldig is in tweede klas treinstellen voor 11,50 euro. Goed voor twee verschillende reisdagen of als de planning nog niet helemaal duidelijk is. Ook is er een treinkaartje enkele reis voor eerste klas treinstellen te bestellen voor 14 euro. Deze is enkel op een zaterdag of zondag te gebruiken. Beide treinkaartjes acties zijn te gebruiken tot 31 maart 2020.

Lees ook: Treinkaartjes bij VakantieVeilingen

NS Spoordeelwinkel: NS Dagretour en lunch

Deze keer vind je een NS dagretour en lunch bij La Place in het aanbod van de NS Spoordeelwinkel. Je ontvangt voor 19 euro een NS Dagretour die geldig is in de daluren en in het weekend de hele dag. Uiterlijk te gebruiken tot en met 30 juni 2020.

Lees ook: Treinkaartjes bij de NS Spoordeelwinkel

Daarbij krijg je een gratis lunch bij La Place. Op vertoon van je voucher die je bij de bestelling ontvangt krijg je een sandwich en een sapje. Met de voucher kan je in 80 verschillende restaurants van La Place terecht.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *