Trein naar Efteling

Wilt u binnenkort met de trein naar de Efteling? Dat kan heel eenvoudig, want het park is goed te bereiken met het Openbaar Vervoer. Hiervoor zijn er drie mogelijkheden die we allemaal hebben uitgewerkt in het stuk hieronder. Voor de kortste/snelste route wordt er namelijk onderscheid gemaakt tussen reizigers vanuit België, Rotterdam/Den Haag/Breda/Maastricht en Amsterdam/Utrecht. Daarbij publiceren wij op deze en andere pagina’s regelmatig treinkaartjes acties, zodat u met korting kunt reizen. Daarom raden wij onze bezoekers altijd aan om verschillende pagina’s op onze website te bekijken, zodat u op de hoogte bent van de laatste trein/dagkaart acties en u geen dief bent van uw eigen portemonnee.

Dagje weg met de trein

Een dagje er tussenuit met de trein? Maak gebruik van een treinkaartjes actie!

Openbaar Vervoer naar de Efteling

Bekijk hieronder de routebeschrijving om met het Openbaar Vervoer naar de Efteling te reizen. Het is met de trein mogelijk om vanuit verschillende richtingen naar de Efteling te reizen en daarom behandelen we deze één voor één.

Vanuit België

Reis met de trein naar station Tilburg en pak vanaf hier het Openbaar Vervoer. Verschillende buslijnen staan beneden te wachten, zoals de 136, 300, 302 en 304.

Vanuit Rotterdam/Den Haag/Breda/Maastricht

Vanuit deze richting reist u ook naar station Tilburg en kunt u vanaf hier overstappen op de bus die u afzet bij de Efteling. U kunt van de volgende buslijnen gebruik maken en wij raden u altijd aan om nog even aan de buschauffeur na te vragen of u in de juiste bus zit. Buslijn 136, 300, 302 en 304 komen in principe langs de Efteling.

Vanuit Amsterdam/Utrecht

Wanneer u vanuit Amsterdam/Utrecht komt kunt u het best richting station ‘s-Hertogenbosch reizen. Via dit treinstation kunt u overstappen op busvervoer in de richting van de Efteling. Buslijn 136, 300, 301, 302 en 303 zetten u allemaal af voor de deur, maar het is altijd handig om nog even na te vragen bij de dienstdoende buschauffeur.

{mymaplocation id=10,236,324 width=100% height=400px zoom=11 type=google }