Trein naar Diergaarde Blijdorp

Wilt u met de trein naar diergaarde Blijdorp? Dan raden wij u aan om uw reis van tevoren goed te plannen, zodat de dag soepel verloopt. In principe is het park perfect te bereiken met het Openbaar Vervoer, omdat de dierentuin dichtbij het treinstation in Rotterdam ligt. Wanneer u richting Rotterdam Centraal reist hoeft u alleen nog maar de looproute van ongeveer 12 minuten te volgen, waarna u kunt genieten van een dagje Blijdorp!

Het dierenpark in Rotterdam is een tijd geleden in het nieuws geweest, omdat de beroemde gorilla Bokito een vrouw heeft aangevallen. Het blijven natuurlijk wilde dieren, maar sindsdien hebben zich geen ongevallen meer voorgedaan. Een spannend dagje beleven in de dierentuin? Dan is diergaarde Blijdorp zeker iets voor u! Reis nu voordelig naar het dierenpark en maak gebruik van een dagkaart actie, hiermee ontvangt u vaak tot wel 70% korting op uw treinreis. Nog een treinkaartje nodig? Bekijk de laatste trein acties op onze website!

Dagje eropuit

Even een dagje weg met de trein? Ga met uw vrienden/familie/kinderen naar de dierentuin!

Openbaar Vervoer naar Blijdorp

Aangekomen op station Rotterdam Centraal? Dan kunt u er voor kiezen om de wandelroute te nemen of in de bus te stappen. De wandelroute kost doorgaans ongeveer 12 minuten, maar is niet ideaal voor ouderen of ouders die sowieso nog de hele dag moeten lopen met hun kinderen. Daarom is er natuurlijk ook een buslijn die u afzet bij de hoofdingang van het park. Buslijn 33 in de richting van Rotterdam Airport stopt bij de hoofdingang van Diergaarde Blijdorp wat de aansluiting van trein naar Openbaar Vervoer ideaal maakt.

{mymaplocation id=302,301,300,299,298,297,296,295,294,293 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *