Trein naar Beekse Bergen

Binnenkort een dagje met de trein naar Beekse Bergen? Wij hebben de reis al helemaal voor u uitgestippeld, zodat u niet verder hoeft te zoeken. Het park is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer, wat natuurlijk ideaal is voor grote groepen of ouders die even een dagje willen ontspannen. Voornamelijk de heen- en terugreis vergen namelijk veel energie en het is mooi om dit te bewaren voor safaripark Beekse Bergen. Aangezien het park wordt bezocht door bezoekers uit Nederland en België zullen wij twee routes beschrijven. Lees hieronder de verschillende reisroutes om met de trein naar dierentuin Beekse Bergen te reizen.

Trein dagkaart actie

Familiedag organiseren? Bezoek Beekse Bergen met een dagkaart actie!

Voor Nederlandse bezoekers

Reis met de trein naar station Tilburg, waarna u kunt overstappen op busvervoer. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van buslijn 142 richting Best of de 143 richting Reusel. Beide bussen stoppen bij het dierenpark, waarna uw uitstapje kan beginnen. Het is tevens mogelijk om vanaf Tilburg Centraal een NS taxi te bestellen. Hiervoor raden wij u aan om vooraf uit te zoeken hoe dit in zijn werk gaat.

Voor Belgische bezoekers

De Belgische bezoekers raden wij aan om naar station Turnhout te reizen, waarna u kunt overstappen op busvervoer. Hiervoor dient u eerst buslijn 480 te pakken naar Reusel, waarna u moet overstappen op bus 143 in de richting van Tilburg. Deze bus zal u vervolgens afzetten bij het dierenpark en de buschauffeur zal dit waarschijnlijk nog even voor u omroepen.

{mymaplocation id=11,236,234,232 width=100% height=400px zoom=11 type=google }