Reis een hele dag voordelig met de trein

Wilt u binnenkort een uitstapje maken en een hele dag voordelig met de trein reizen? Dan is een NS dagkaart actie zeker iets voor u! Voor slechts € 23,- is het mogelijk om een NS dagkaart te kopen, waarmee u tot 12 oktober 2014 kunt reizen. Met dit treinkaartje is het voor 1 persoon mogelijk om van maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur de hele dag onbeperkt te reizen. Op zaterdag en zondag kan er de hele dag gebruikt worden gemaakt van deze kortingsactie.

Daarnaast is er momenteel ook een trein actie + LaPlace lunch verkrijgbaar. Hiermee kunt u voor slechts € 19,- een NS dagkaart kopen en daarbij krijgt u ook nog eens een lunch kado. Geweldige aanbieding toch?

Een goedkoop treinkaartje maakt het Openbaar Vervoer toegankelijk voor iedereen!

Goedkope dagkaart + lunch bij LaPlace

De NS heeft in samenwerking met lunchroom LaPlace een combiticket bedacht, waarmee u met z’n tweeën kunt profiteren van hoge kortingen. Zo is het mogelijk om voor slechts € 36,- een NS dagkaart te kopen, waarbij u een lunch bij LaPlace kado krijgt. Het is natuurlijk niet verplicht om te lunchen bij LaPlace, dus ook wanneer u gewoon een goedkoop treinkaartje nodig heeft komt deze actie van pas.

Trekt u er binnenkort op uit in uw eentje of met zijn tweeën? Dan doet u er verstandig aan om één van deze treinkaartjes acties te kiezen en direct te bestellen voor het te laat is!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *