Man uit Delft beroofd en mishandeld in trein

Afgelopen week is een 22-jarige man uit Delft beroofd en mishandeld in de trein. Het gebeurde op het traject van Delft naar Dordrecht, waarbij de dieven zijn geld hebben gestolen en daarna de benen namen. De man werd niets vermoedend aangevallen in de trein en werd even later gevonden door het treinpersoneel op het perron. Direct werden de plaatselijke hulpdiensten gealarmeerd om de jonge man te verzorgen en werd even later met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Dagkaart actie

Politie is opzoek naar ooggetuige van het incident.

Daders namen de benen op station Dordrecht

De politie is de camerabeelden op het station momenteel aan het onderzoeken en vraagt ooggetuige zich te melden bij de politie. Er is bekend dat 2 vrouwen en een man de jongen te hulp schoten, maar het drietal is vertrokken toen het treinpersoneel te hulp schoot.

Geweld in treinen gebeurd nog te vaak en er moet per direct iets aan gedaan worden. Niet alleen het personeel van de NS wordt bedreigd, maar ook passagiers kunnen zich niet altijd veilig voelen in de trein. De NS hoopt dat de sluiting van OV-poortjes hier verandering in gaat brengen en heeft de meeste treinstations met camera’s bewapend, zodat er altijd beelden zijn van misdragingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *