Regelmatig nieuwe treinkaartjes acties in 2015

Er worden regelmatig nieuwe treinkaartjes acties op onze website geplaatst. Wilt u hiervan op de hoogte worden gesteld? Dan raden wij u aan om onze website regelmatig te bezoeken en ons te Liken op Facebook. Op deze manier kunnen wij u op de hoogte brengen en kunt u genieten van goedkope treinkaartjes en dagkaart acties! Zo zijn er al goedkope dagkaarten via onze website te bestellen vanaf € 13,99 en zullen wij vanaf heden ook betaalbare stedentrips aanbieden naar bekende bestemmingen binnen Europa.

Voorbeelden van trein acties:

Treinkaartjes actie 2015

Goedkope treintickets nodig?

De zomervakantie komt er weer aan en dan is het natuurlijk geweldig om er een dagje tussenuit te gaan en het liefst natuurlijk voor een betaalbare prijs. Maak daarom gebruik van onze gratis dienst en profiteer van hoge kortingen op treintickets! Bij de acties van onze aanbieders wordt er vaak ruim 60% korting weggegeven op trein- en hotelvouchers, waardoor een treinuitje of stedentrip ineens wel heel aantrekkelijk wordt.

Ideeën voor een treinuitje

Natuurlijk publiceren wij ook bijna dagelijks het laatste nieuws en versturen wij bij het begin van elke actie een nieuwsbrief om u persoonlijk op de hoogte te stellen. Bij grote/aantrekkelijke acties willen wij nog wel eens een herinnering sturen, maar verder hoeft u geen overmatig mailverkeer van ons te verwachten. Schrijf u daarom direct in!

Trein korting

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *