Treinkaartjes actie bij Kruidvat in mei 2015

Regelmatig houdt de Kruidvat een treinkaartjes actie en ook in mei 2015 was deze weer verkrijgbaar. Tot 24 mei was het voor de consument mogelijk om een NS dagkaart voor € 13,99 of een OV dagkaart voor € 16,49 te kopen. Deze aanbieding is razend populair, omdat hiermee verschillende reisproducten kunnen worden aangeschaft. Sinds de komst van de OV chipkaart is het makkelijker om een dagkaart voor alle vervoersmiddelen binnen het Openbaar Vervoer te verstrekken, waardoor Kruidvat deze actievorm al meerdere male heeft kunnen aanbieden.

Kruidvat dagkaart

OV Dagkaart met korting

Met een OV dagkaart is het mogelijk om van verschillende vervoersmiddelen in het Openbaar Vervoer gebruik te maken. Zo kunt u van de bus, metro, trein en tram gebruik maken, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een geldig vervoersbewijs. Voor € 16,49 is uw heen- en terugreis geregeld en kunt u overal gewoon instappen. Liever gebruik maken van de trein? Profiteer dan van de NS dagkaarten met korting.

NS dagkaart met korting

Wilt u liever een NS dagkaart met korting kopen? Dan raden wij u aan om de Kruidvat dagkaart te kopen. Deze is al jaren een groot succes en maakt het mogelijk om voor een betaalbaar tarief een hele dag met de trein te reizen. Voor € 13,99 koopt u een volwaardige NS dagkaart die u op één zaterdag of zondag kunt inzetten. Binnenkort een dagje naar vrienden/familie? Maak gebruik van deze kortingsactie en geniet van hoge kortingen!

Alleen in het weekend

Houdt er rekening mee dat de treinkaartjes van Kruidvat enkel in het weekend verkrijgbaar zijn. De tickets worden dan ook wel Weekenddagkaarten genoemd en zijn verkrijgbaar via de webshop en fysieke vestigingen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *