Onbeperkt reizen met het Blokker treinkaartje

Het is weer mogelijk om een Blokker dagkaart te kopen via de webshop! In de rechterkolom van onze website vindt u een rode knop, waarmee u een goedkoop treinkaartje van Blokker kunt aanschaffen. Voor slechts € 15,50 heeft u al een NS Dal Vrij + RET + HTM dagkaart, waarmee u een hele dag onbeperkt kunt reizen met verschillende vervoerders. Natuurlijk raden wij aan om de voorwaarden eerst goed door te nemen, zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

De AH dagkaart actie is eigenlijk nog maar kort geleden afgelopen en de volgende actie biedt zich alweer aan! De vakantie periodes komen er binnenkort weer aan, dus de vraag naar goedkope dagkaarten is natuurlijk erg groot. Door regelmatig op onze website te kijken kunt u een hoop op de reiskosten besparen. Gaat u er binnenkort even een dagje tussenuit of wilt u naar familie/vrienden? Dan is een NS dagkaart actie wellicht iets voor jou!

NS korting

Korting op treinkaartjes geeft veel mensen weer mogelijkheden!

Streven naar betaalbaar Openbaar Vervoer

Voor veel mensen is het niet duidelijk, waar Treinkaartjes-actie.nl nou eigenlijk voor staat. Wij zijn van mening dat het Openbaar Vervoer toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarop moeten de tarieven worden aangepast, zodat het voor iedere Nederlandse inwoner betaalbaar is. Momenteel zijn de tarieven van het Openbaar Vervoer en met name het treinverkeer veel te hoog. Daarom publiceren wij alle mogelijke acties rondom het Openbaar Vervoer, zodat iedereen hiervan op de hoogte is en uitstapjes weer een mogelijkheid worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *