Man komt onder trein na vechtpartij bij Wijchen

Op het station van Wijchen heeft zich afgelopen week een tragisch voorval plaatsgevonden. Een tweetal reizigers kreeg ruzie in de trein van Nijmegen naar Wijchen, waarbij het tot een vechtpartij kwam op het station van Wijchen. 2 groepen gingen elkaar te lijf, waarbij één persoon op het spoor terecht was gekomen. Een naderende trein kon niet meer op tijd stoppen, waardoor de man is 32-jarige man uit Nijmegen is overleden. Het station was afgeladen met carnavalvierders, dus er waren genoeg getuige van het incident.

Treinverkeer in Nederland

De politie heeft een onderzoek gestart en zou graag willen weten of het 32-jarige slachtoffer is gehinderd toen hij het perron weer wou opklimmen. Verder wordt onderzocht of de vechtpartij aanleiding is geweest van dit dramatische voorval, waarna zal worden gekeken of de verdachte ook de daadwerkelijke daders zijn. In verband met het onderzoek zijn 3 personen aangehouden, waarvan wordt gedacht dat zij meer weten van het incident.

De Burgemeester van Wijchen reageerde geschokt en betreurd het ernstige incident. Verder mogen de carnavalvierders gewoon doorgaan met de festiviteiten en zullen hulpdiensten de getraumatiseerde omstanders te hulp schieten. Het treinverkeer heeft verder enkele uren last gehad van vertraging, waarna het treinverkeer weer reed volgens de normale dienstregeling.

{mymaplocation id=113 width=100% height=400px zoom=11 type=google }

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *