Met de trein naar Noordwijk aan Zee

Even een dagje weg, wandelen of genieten? Reis dan met de trein naar Noordwijk aan Zee. Dit is goed te doen en je kan zelfs de hond meenemen. Een groot deel van het strand is namelijk het hele jaar door toegankelijk voor hondenliefhebbers. Ook de strandtenten en strandbedden bieden faciliteiten voor eigenaren van honden.

Wanneer je per trein naar Noordwijk aan Zee wilt reizen, dien je minimaal één keer over te stappen. Zo is er een route via station Sassenheim of station Leiden. Vervolgens stap je in geval van Sassenheim over op buslijn 385 richting Den Haag Centraal en in geval van Leiden op Buslijn 20 richting Noordwijk aan Zee.

Noordwijk Aan Zee Per Trein

Wat te doen in Noordwijk aan Zee?

Vanzelfsprekend bezoek je Noordwijk, vanwege de imposante en schitterende kustlijn. Daarbij kan je de dag aanvullen met verschillende activiteiten, zoals een fietsroute door de duinen, een museumbezoek, een Cryo behandeling bij Min110 of Footgolf bij Plein6.

Ook een dagje met de trein naar Noordwijk aan Zee? Bekijk dan eerst even de hoofdpagina Treinkaartjes-actie.nl en ontdek of er een aanbieding lopende is. Het is regelmatig mogelijk om een goedkoop treinkaartje te bestellen, waarmee je een dag retour reist. Ga je met de hond op pad? Dan schaf je natuurlijk online of bij de kaartautomaat op treinstations een dagkaart hond aan voor 3.30 euro (hele dag).

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *